пятница, 16 декабря 2016 г.

Fuck the EU, або чому бідні...

Україна зубожіла до нитки, втратила численні території, десятки тисяч людей загиблими і все во ім'я гасла "Україна це Європа", натомість той же Європейський Союз вперто хоче пояснити нам, що Україна це жоппа. Нам не просто закривають дорогу в ЄС, обмежуючи наші торговельні чи інші можливості, нам відверто вказують на те, що нас там ніхто бачити не хоче ні через двадцять, ні через сто років.


Про це сьогодні офіційні представники Унії заявили відкрито, поширивши заяву, в якій підтверджується, що Україна не отримає статусу кандидата на вступ. Я не розумію тільки чому вищевказані представники Євроунії не розказували про це на Майдані? Чому не виступили перед студентами напередодні того жорстокого мусорського побоїща? Чому не розповіли це студентам, коли ті викрикували гасло "Україна це Європа"? Чому не виступив якийсь Брок чи Шмок і не сказав щось на кшталт: "Шановні громадяни, перестаньте тут скакати і протестувати, в Європу вас ніхто не збирається брати, тому ваші протести є безпіставними і недоречними". Чому тоді в ті зимові дні 2013 представники Європи не вийшли до мітингувалльників і не сказали, що угода про асоціацію не надасть громадянам України право на проживання або роботу в ЄС, а також не дасть права на вільне пересування її громадян в ЄС?

Звісно ж, нафіг не треба було розказувати, що ЄС не дасть Україні військових гарантій або військової допомоги, бо немілітаризована тогочасна Україна взагалі не збиралась ні з ким воювати і навіть не могла собі подумати, що на території нашої мирної країни можливі якісь збройні конфлікти. Уявіть собі, що в 2013 році ніхто б не повірив, що за синьо-жовтий стяг можна буде отримати в рєпу в Донецьку чи Сімферополі. Рівно рік тому (2012 року) Донецьк весь в один голос кричав гасло "СлаваУкраїні-Героям слава", та співав гімн України, підтримуючи нашу збірну на Євроарені. Державна символіка тоді була ледь не у кожного донеччанина, для якого сьогодні це як бику червоний прапор. Ватники, на кшталт тих які сьогодні керують Донбасом, були нікому не цікавим маргінесом, а слова, які сьогодні промовляє Захарчєнка, викликали хіба єхидну посмішку у переважної більшості жителів Донецької та Луганської областей.

Уявіть собі скільки смертей можна було уникнути завдяки таким словам тоді? Скільки уцілілих заводів, шахт, скільки нерозвалених будинків, біженців, ненависті і злоби в серцях людей, фальші і недомовок у ЗМІ, знецінення валюти і тотального зубожіння переважної більшості українців...Цей ряд можна було б продовжувати безкінечно, але головне тут те, що нас обманули, і обманули нас дуже і дуже жорстоко, та найжорстокіше те, що плоди цього обману нам доведеться пожинати довго і нудно, може навіть безкінечно довго...

Тому сьогодні я кажу Європі, яка завжди нас "кидала через качан", своє велике фе, також показую свій пролетарський фак, а від офіційної української влади вимагаю ввести візовий режим з ЄС і нехай ці свині платять за візу в Україну.

Комментариев нет:

Отправить комментарий