вторник, 6 декабря 2016 г.

Захарченко хоче захопити Великобританію: ці та інші симптоми

Президент, чи хто він там у них,  Донецької народної республіки  Олександр Захарченко заявив, що ополченці повинні захопити не тільки Київ і Берлін, а й Великобританію. Про це у вівторок, 6 грудня, він сказав в інтерв'ю на телеканалі Царград ТВ, відео виступу є на YouTube.



По різному можна ставитись до самої Республіки, але як не крути, а сама ідея, яку несуть її представники, (думаю "несуть" підходить чи не найбільше) попахує загостренням шизи, тут варто послухати і поржати. Вождь Донецька і прилеглих територій, на перший погляд, цілком нормальний, але є теми, де вождя реально несе, і це свідчить про його хворобу більше за все. Хто хоча б один раз стикався із людьми в психоневрологічних санаторіях не міг не помітити їх певну нормальність до якоїсь межі, проте є тема схибу, погружаючись у яку вони починають, просто кажучи, психувати. Є, наприклад, схиблені на темі дітей, я бачив одну таку тітку, не пам'ятаю, на жаль, всієї її історії, але суть була у тому, що коли заходила мова про дітей, вона починала погружатись у свій світ, іноді вдаючись до агресивних випадів. Такою темою для Захарченка є руський мір, укри і англосакси - от ніби говорить нормальні речі, ніби адекватно реагує на оточення, але тут раз - англосакси, злобниє укри і свящєнний рускій мір...

«Я зараз не говорю Київ. Насправді потрібно брати навіть не Берлін. Потрібно його пройти і взяти Британію всю як таку. Все зло нашої російської долі - це англосакси », - заявив Захарченко.

Він додав, що в разі захоплення Великобританії настане «золотий вік Росії». «Ми повернемо під контроль ту територію, яку втратила Російська імперія, плюс заберемо своє, що повинні були отримати ще починаючи з Кримської війни», - підкреслив глава ДНР.

28 листопада Захарченко заявив, що протистояння в Донбасі рано чи пізно закінчиться перемогою, яку "ополченці" відзначать в Європі або Північній Америці. Він висловив упевненість, що в українців «прокинеться то велике, що допомагало нам разом ганяти шведів, бити турків», а прозахідний вектор розвитку перестане бути для українського суспільства привабливим. «Я впевнений, що свою перемогу ми відзначимо разом. Нехай це буде в Варшаві, Берліні, Нью-Йорку », - сказав глава ДНР.

Не буду сперечатись стосовно західного цивілізаційного вибору, оскільки сам уже сумніваюсь в доцільності такого вектору, але сьогодні Росія і її сателіти заражені вірусом фашизму та імперіалізму, тому вектор східний взагалі згубний. Ще більше лякає думка про те, що з сьогоднішніми мешканцями Леденеру доведеться жити в одній державі, що готується на Мінських самітах, а також те, що серед нас таких же чимало, причому на відміну від їхніх шизіків, які хочуть маршів в Берліні і Лондоні, наші сплять і бачать парад у Москві, таку собі кожелянківську "Дефіляду". Цих людей треба лікувати, іншого виходу із ситуації я не бачу, а виходити треба, бо зайшли в глухий кут. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий