пятница, 2 декабря 2016 г.

Яценюк закупив вілли для політістеблішменту України на випадок втечі?

Не один день вже ходять слухи про американский шопінг Яценюка. Соцмережі та інформаційні новинні портали пишуть, що якраїнський політик Арсеній Яценюк придбав в місті Майямі штату Флорида 24 вілли вартістю від 1 до 5 мільйонів доларів. Про це повідомляє на порталі "Обозреватель" Олег Торгало.


Торгало розповів про телефонну розмову з одним товаришем, який займається нерухомістю у Флориді. За словами цього друга, Яценюк зовсім недавно відвідав Майямі з метою придбання нерухомості. Зазначено, що всі розрахунки були зроблені через зовні ніяк не пов'язані з політиком офшорні рахунки. Блогер запевнив, що в достовірності інформації сумніву не має, та готовий розпочати розслідування в цьому напрямку, щоб вивести на чисту воду пана Онанія. Далі автор розказує про Яценюка як доволі несамостійну фігуру. натякаючи на те, що він просто клоун в руках сильних фігур на кшталт Порошенка чи когось іншого (чомусь спливає на думку Фірташ).

За словами пана Торгало Яценюк просто Ряжений, якого за допомогою ЗМІ перетворили в героя революції, далі зробили з нього прем'єра-камікадзе, просто потрібен був терпіла, щоб в потрібний момент його злити і відсунути на задній план. Наступний прем'єр, як бачимо, не дуже відрізняється від попереднього, його теж поставили з метою пожертви в потрібний час.

Та мене цікавить інше - що робитимуть наші керманичі (справжні, а не ряжені) коли жертви у вигляді прем'єрів не задовольнятимуть виборців і доведеться драти когті? От...Все вірно...Думаю саме для цього і послали Сєню Ананія за покупками в Майямі, куди на випадок заворушки чи, недайбоже, збройної агресії сусіда тихенько утечуть усі ці клептомани. Ну навряд чи вілли Сєня прикупив для себе, адже покищо гроші можна вкласти набагато ефективніше, тимпаче для таких діячів як Арсеній Яценюк. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий