среда, 7 декабря 2016 г.

Генсек Ради Європи назвав Україну винною в протиріччях Європи з Росією

Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд назвав Україну винною в протиріччях Росії з країнами Європи. Про це єврочиновник заявив в розмові з норвезькою пресою в Москві, куди приїхав з дводенним візитом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу віце-президента ПАРЄ, депутата Верховної Ради Володимира Ар'єва.
"Слон в магазині посуду - як і раніше - Україна. Саме це є причиною протиріч між Росією і рештою Європи. Якщо не буде знайдено вихід зі становища, що склалося, важко зрозуміти, яким чином можна буде домогтися поліпшення", - сказав Ягланд, пише ABC Nyheter.

В ході візиту в Москву Ягланд запланував зустрітися з російським лідером Володимиром Путіним, главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, спікером Держдуми В'ячеславом Володіним і спікером Ради Федерації Валентиною Матвієнко. Норвезькі ЗМІ інформують, що Ягланд приїхав до столиці РФ з наміром обговорити стан відносин Росії і Ради Європи, конфлікт в Україні та тему ПАРЄ, і у нього склалося враження, що російські політики налаштовані на "діалог і співпрацю" з країнами Заходу.

Як нам відомо це висловлювання обурило користувачів соцмереж і багато хто висловив своє "фе" єврочиновнику, але це вже не перший випадок, коли західні політики показують нам великого фака, натомість ми надалі премось до них у любовники і обурюємось у тому, що нам наш уявний коханець зраджує, причому він нам навіть не обіцявся. Отака то фігня, малята.

Взагалі міжнародні стосунки нашої держави доволі смішні, адже з одного боку маємо Росію, яка напирається нам у друзі-брати, а з другого Європа, якій вже ми набиваємось у камради. В першому ж випадку маємо ситуацію коли нам Росія не потрібна з її братньою любов'ю, а у другому, така ж ситуація з Європою, якій ми як п'яте колесо. І Європі якось впадло викидувати цю запаску, бо мало що, і везти її ніде, бо весь вільний простір заповнено. Отак і живемо - туди ми не хочемо, а сюди нас не беруть...


Джерело:   news.online

Комментариев нет:

Отправить комментарий