пятница, 9 декабря 2016 г.

Яценюк вілли у Флориді не купляв. Надії на втечу цієї влади розтанули

На днях дізнався сумну новину, яка поставила хрест на всіх моїх надіях, що ця влада ось-ось чкурне на Маямі Бічь і більше ніколи не повернеться. Виявляється інформацію про купівлю вілл Яценюком висосали з пальця, або взяли із базарних флоридських розмов. Як би там не було, а автор фейкової новини сам зізнався, що все це брехня і вкрадені гроші Яценюк не витрачав на купівлю хатів на узбережжі, а грошики досі знаходяться на таємних офшорних рахунках, звідки їх досягнути практично неможливо. Звісно останнє речення не він говорив, але це ми знаємо і без новин. У своєму повідомленні автор пльоток розповів, що його пост про нібито придбання Яценюком в США 24 вілл заснований на оповіданні його "американського друга", який після резонансу, викликаного даною історією, "замовк і відключив усі види зв'язку". Передає Цензор.НЕТ.

Насправді ж автор інформації про нібито придбання екс-прем'єром Арсенієм Яценюком 24 вілл в США Олег Торгало вибачився за цю публікацію, а також повідомив, що не має ніяких підтверджень своєї заяви, яке "по суті є переказом пліток з Майямі".

Про це Торгало написав в коментарях на сторінці Арсенія Яценюка в Фейсбуці:  "Я заявляю, що мої обвинувальні твердження з приводу покупки вілл виявилися просто переказом пліток з Майямі. Я приношу свої вибачення Арсенію Яценюку", - заявив Торгало. Крім того, він запевнив, що дана публікація "пліток з Майямі» не була спланованою акцією з дискредитації екс-прем'єра, а йому самому прикро, що його "необдуманим вчинком" скористалися антиукраїнські ЗМІ. На підтвердження своїх слів Торгало висловив готовність пройти тест на поліграфі. Також він уточнив, що на даний момент перебуває у відрядженні за кордоном.

Звісно ж надія іще залишається, адже автора могли купити або залякати. Всі ж ви прекрасно розумієте, що ці урки могли зробити "пропозицію від якої відмовитись неможливо", адже наші політики це мафія в порівнянні з якою той же Корлеоне просто дрібний злочинець. Тому я мати надію на те, що Яцьо купив два десятки вілл для сімей українських мафіозі, що захопили владу у гарячі 90-ті, ніхто не забороняє. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий