пятница, 2 декабря 2016 г.

Не влада, а майстри гумору: Гройсман вважає, що через 10 років Україна стане членом ЄС

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що Україна через 10 років буде членом Європейського Союзу. Про це він заявив на відкритті шведсько-українського бізнес-форуму, який транслював телеканал "112 Україна".

На питання, де Україна буде через 10 років, прем'єр сказав: "У Європейському Союзі".
Таку заяву перший міністр зробив незважаючи на те, що найбільший євроінтегратор України і чиновник, який робить найтепліші прогнози для України Жан-Клод Юнкер, сказав, що наша держава зможе стати членом Євроунії і НАТО не раніше аніж за 20-25 років.
"Україна точно не буде здатною стати членом ЄС наступні 20-25 років, це ж стосується і членства в НАТО", - сказав єврочиновник Юнкер.
Було б дуже смішно, як би не було так сумно, адже спекулювати темою Євросоюзу, який ніби й нафіг не потрібен Гройсманам і т.п. політикам першої величини, справа дуже і дуже невдячна,  адже за гасло "Українатоєвропа", загинула Небесна сотня, та й всі ці десятки тисяч загиблих у війні на Сході опосередковано пов'язані із євроустрімліннями нашого народу. Гройсману, зрештою як і Порошенку, пора усвідомити, що вони публічні люди, а не ганстери епохи 90-х.
Гройсман в останні дні став поносити словесно вусібіч. Нещодавно він був помічений при висері фрази на кшталт: "Ми маємо сегодня всі підстави пишатися Україною, а самє - рівнем життя громадян". Така заява стала ледь не в один ряд із такими майстрами гумору як Остап Вишня чи Павло Глазовий. А може наш Прем'єр просто не ту професію обрав? Може йому в гумористи треба?
Коли слухаєш наших сьогоднішніх політиків, то іноді складається враження, що вони змагаються хто краще пожартує. Правда жарти Гройсмана не настільки сміливі, адже він робить обіцянки з запасом у декілька років, чудово розуміючи, що у кращому випадку він буде вже не прем'єром.

За матеріалами із "112 Україна" . 

Комментариев нет:

Отправить комментарий