среда, 7 декабря 2016 г.

Підірвали авто з терористом Міхаілом Толстих (Гіві)

Щось останніми днями причепилась до мене тема "східних месників", ну що поробиш, якщо я люблю гумор, особливо такий. Нє, я не відношусь до тих людей, які чекають смерті того чи іншого психа, оскільки вважаю, що таких треба лікувати а не ліквідовувати, але, на жаль, мене ніхто не слухає. Сьогодні ж інтернет облітає звістка про смерть іще одного апологета рускава міра від Владівастока до Лондона пана Гіві, як це не прискорбно звучить.
Про подвиги цього недалекого дядьки ми наслухались давно, а нещодавно він став фігурантом внутрішнього Леденерського скандалу щодо "розкрадання державного майна" і кажуть навіть сам вождь Деенера погрожував йому фізичною розправою і передрікав долю його товариша.

Відразу ж після слів ватажка бойовиків «ДНР» Олександра Захарченко про те, що бойовик «Гіві» , він же Міхаіл Толстих, в разі повторення «розкрадання» «державного» майна «приєднається до« Мотороли », в соціальних мережах з'явилася інформація про замах на ватажка терористів. Про це пишуть різні користувачі з посиланням на свої джерела серед бойовиків.

Останні підтверджують факт замаху, але не повідомляють подробиць. Відомо лише, що нібито був підірваний автомобіль «Гіві». Він з охоронцем їхав з ресторану, і автомобіль нібито був підірваний посеред дороги. Однак ніяких офіційних підтверджень поки немає.

«Пишуть, що Гіві - все. Підтвердження поки немає », - написав один з користувачів.

«Замах на Гіві комбат живий. Решта марення укропів», - також повідомляє один з бойовиків.

Що ж там насправді скоро дізнаємось, а поки будемо сидіти і чекати нових гуморшоу від представників цього дивного псевдодержавного утворення, що зринуло на уламках Донецької та Луганської областей.


Джерело:  ДонПресс

Комментариев нет:

Отправить комментарий