среда, 7 декабря 2016 г.

Україну віддадуть під контроль Путіну. Прогноз Блумберга

Авторитетне американське видання Bloomberg випустило «Гід песиміста» на 2017 рік, в якому редакція намагається передбачити найважливіші для світу події.

У минулому році прогноз Bloomberg вийшов досить успішним, журналісти передбачили перемогу Дональда Трампа в США і вихід Великобританії з Євросоюзу.

На наступний рік експерти прогнозують кілька нових Брекзітів.


Контроль Путіна над Україною

Видання припускає, що в 2017-му році світ може очікувати «Ялтинська угода» номер два. Ізоляціонізм Трампа і агресія Володимира Путіна змусять Німеччину зробити важкий вибір: очолити побудову військового облаштування Європи проти Росії або послухатись Трампа і погодитися поділити сфери впливу в Східній Європі, пише видання.

Після цього Путін відкликає своїх хакерів і перестає порушувати повітряний простір за допомогою своїх винищувачів, припиняючи втручання в справи США і Європейського Союзу. У відповідь Меркель і Трамп визнають владу Росії над Україною, Білорусією і Сирією.

В очах Путіна Росія відновлює свій авторитет через 26 років після розпаду Радянського Союзу, і він починає відкрито говорити про свою відставку після того, як досидить останній президентський термін.


Криза в Європі

На 2017 рік Bloomberg пророкує перемогу Марін Ле Пен на президентських виборах у Франції і в наступні місяці проведення референдуму про вихід Франції з Євросоюзу. За образом і подобою Брекзіта ось вам і Фрекзіт.

Також агентство пророкує кінець Шенгенської зони.

У Німеччині Ангела Меркель програє вибори. В Італії лідер популістського руху «П'ять зірок» Беппе Грілло прийде до влади і запустить ідею референдуму про повторне введення італійської ліри.

У Сполученому Королівстві Терезу Мей обжене і перевершить кандидат, що дотримується більш жорсткої лінії по Брексіту.

У Греції економічну кризу продовжиться, але на цей раз ніякої фінансової допомоги не передбачається.

Справи Трампа в США

У США популярність Дональда Трампа різко зросте, зокрема, завдяки серйозній податковій реформі.

З Каліфорнії почнеться формування політичної опозиції, яка виступає проти нового американського президента. «Калекзіт» також побачить світ в знак протесту проти відсутності належних заходів з охорони навколишнього середовища.

Дональд Трамп призупинить членство США в НАТО а потім в ООН, «Ісламська держава» скористається цим міжнародним роз'єднанням, щоб поширити свій вплив у Центральній Азії і домогтися фактичного панування в Афганістані, зокрема, завдяки наркотрафіку.

Після того, як світ виявить, що Північна Корея вже остаточно в стані оснастити свої ракети ядерними боєголовками, політичний вплив США в Азії ослабне, що підштовхне Дональда Трампа попросити допомоги у Китаю.

Дональд Трамп відкладе процес нормалізації дипломатичних відносин між Кубою і США, що підштовхне острів до нового відкриття своїх дверей перед російськими спецслужбами в Гавані.


Джерело:   Антикор

Комментариев нет:

Отправить комментарий