пятница, 2 декабря 2016 г.

Кіркорову світить 5 років тюрми за наклеп. Відео

Усі вже звикли до чергових вибриків відомого російського скандального вокаліста Філіпа Кіркорова. Починаючи із нашумілого одруження із Примадонною, Філіп використовує скандальну славу вже не одне десятиліття, і це, як ми бачимо, дає результат, недарма ж його звуть некоронованим королем російської попси. Цього разу улюбленець підтоптаних домогосподарок Росії видав черговий скандал. Тепер шоумену загрожує реальний термін ув'язнення
за "завідомо неправдивий донос" на свого колегу з Франції Дідьє Маруані, який звинуватив Кіркорова в плагіаті, стверджує портал Діалог з посиланням на RFI.

Історія конфлікту Філіпа Кіркорова і Дідьє Маруані вибухнула досить давно.Справа у тому, що лідер відомої французької групи Space Дідьє Маруані звинуватив Кіркорова, що він вкрав у нього музику до пісні "Жестокая любовь". За словами Маруані, більше 40% музики взято з його композиції Symphonic Space Dream. Маруані пригрозив подати в суд на російського співака. Однак, незабаром йому зателефонували з пропозицією вирішити дане питання "полюбовно". Кіркоров погодився заплатити 1 мільйон євро Маруані в обмін на те, що той не буде повідомлятиме про нього в пресу.
За словами адвоката Маруані Андрія Гульцева, спочатку Кіркоров відмовлявся від підписання мирової угоди, але після того, як сторона француза продовжувала наполягати на своєму, все ж погодився на зустріч з нотаріусами. Зустріч мала відбутися в відділенні "Сбєрбанку" в Москві, де в присутності нотаріуса Кіркоров повинен був покласти зазначену суму на банківський рахунок.

"Прийшов Кіркоров (разом зі своїм адвокатом Добровинським), приніс якусь сумку, яку ніхто не відкривав і ніхто не бачив, що в ній знаходиться. Вони перечитали угоду, сказали «о'кей ». Але в той момент, коли подзвонили нотаріуси і повідомили, що під'їхали до банку, Кіркоров і Добровінський вскочили (Кіркоров при цьому кинув сумку) і вибігли в коридор. а замість нотаріусів увійшли поліцейські ", - описує подальшу ситуацію Гульцов.

В результаті Маруані та його адвокат з Росії Ігор Трунов були затримані, а їх телефони вилучені поліцейськими. Як пізніше з'ясувалося, з телефону Маруані був виконаний вхід в пошту музиканта і вилучена вся переписка. Прі цьому сам Кіркоров заявив, що Маруані розіграли пранкери Вован і Лексус. На щастя (на щастя для Муруані і нещастя Філіпа), у Андрія Гульцева збереглася копія переписки, яку він надав поліції. В результаті Маруані та Трунова відпустили, а справу проти них закрили.

Тепер Гульцев обіцяє подати до суду на Кікорова і його захисника Олександра Добровінського за "завідомо неправдивий донос". За цією статтею аферистам загрожує, як мінімум, 5 років в'язниці.

"Вони чітко розуміли, маючи на руках всю переписку, що ніякого шантажу немає, але їм потрібно було щось зробити -" а там подивимося ". Ось це« а там подивимося »буде їм коштувати років по 5 кожному ", - говорить адвокат Маруані.

Як повідомлялось в пресі раніше, Кіркоров звинуватив Маруані у вимаганні, про що повідомив поліцію. Внаслідок цього французький поп виконавець був затриманий російськими поліцаями. Такий початок блокбастеру обіцяв бути цікавим - як бачимо, сюжет розвивається динамічно.

Чи буде ця справа продовжуватись, чи російський попкороль відкупиться за певну винагороду побачимо, але сам інцидент виглядає як сценка із фільму про завзятих шахраїв, причому якось навіть у дусі 90-х - примітивно і непродумано та непослідовно. Що курить сьогодні Кіркоров я не знаю, але то, що це не маріхуана так точно. На жаль, всі ми розуміємо, що таких людей,як правило, до в'язниці не садять, але Філі не завадив би холодний душ у вигляді пару місяців буцегарні, а ще, бажано, реабілітація в наркопопускному центрі. Принаймні, на Заході, зірки час від часу лягають у рекреаційні центри для наркозалежних.

Правда не виключено, що вся ця мелодрама розкручена при згоді обох артистів з метою привернути до себе увагу, адже розголос у пресі вигідний для обох. От я, наприклад, знав про існування Кіркорова, проте й гадки не мав про існування Маруані. Тепер же в Ютюбі ознайомився із хітами обох виконавців, які вони ніяк не поділять. Для мене особисто ця попса ніякого значення не має, але багато хто вже переглядає кліпи Маруані чи Кіркорова, а дехто, можливо, після цього купить платівку-другу. Шоубізнес він такий...

Комментариев нет:

Отправить комментарий