среда, 30 ноября 2016 г.

Заява турецького лідера про Асада шокувала Путіна

Туреччина вкотре розчаровує Росію, і нічого дивного в поведінці цієї типової ісламської країни немає, адже турки завжди кидали своїх союзників, вірніше тих, хто їх вважав за союзників. Сьогодні ж Туреччина заявила, що вводить свої війська в Сирію з метою повалення режиму проросійського лідера Башара Асада.

Реакція Кремля не запізнилась. Речник Президента РФ Пєсков сказав, що він дуже здивований позицією офіційної Анкари і це стало новиною для російської влади.
"Ця заява дуже серйозна і в цілому дисонує з попередніми, а також з нашим розумінням ситуації", - заявив журналістам mk.ru  прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.
За словами чиновника Росія не тільки здивована, але й чекає роз'яснень із цього приводу від своїх турецьких партнерів. Також Пєсков наголосив, що війська Росії єдині, які знаходяться на території Сирії законно, тобто перебувають там в легітимному режимі.
Як зазначив Пєсков, в нещодавній телефонній розмові Ердоган запевняв російського лідера в цілковитій підтримці та співпраці по сирійських питаннях. Зрештою, Росія отримала те на що заслуговує, оскільки сама ніколи не дотримується обіцянок і зобов'язань.


Комментариев нет:

Отправить комментарий