воскресенье, 27 ноября 2016 г.

Україна може втратити право проведення конкурсу Євробачення

Україна може втратити право на проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 в результаті затягування його організації.  Про це повідомив виконувач обов'язків гендиректора Національної телерадіокомпанії України Олександр Харебін, передає ТСН.
"На початку жовтня Європейський медійний союз, як власник бренду" Євробачення ", дав НТКУ червону картку щодо термінів і фактичного зриву підготовки до Євробачення"
, - зазначив Харебін. Він також повідомив, що конкурс може зірватися через бюрократію в Україні, однак протягом жовтня відставання в графіку підготовки скоротилося з трьох місяців до одного.
Як би там що, а остаточне рішення з приводу проведення Євробачення-2017 в Україні Європейська медіа унія прийме 8 грудня. То ж чекатимемо і трястимемось, як завжди, а також думатиме про те, як організувати чергову показуху для ревізорів.
Не буду гріха таїти і скажу, що взагалі холодний щодо таких конкурсів, і навряд чи мене турбуватиме, якщо цю поптусовку відберуть у моєї країни з вини держави, але якось уже задовбали всі ці червоні і жовті картки організаторам підготовок тих чи інших подій в Україні. Іще недавно нас ледь не щомісяця лякали тим, що відберуть у нас Євро 2012, яке ми з гордістю провели, хоч і провалила українська збірна, але то вже геть єнча історія. Тепер постійно нас годують безвізами, які погрожують то дати то забрати, а тут іще пищать про Дикітанці у столиці України. А може треба відчути краплю гордості і показати великий фак всім цим европським ревізорам? Може просто закрити український кордон таким же чином, встановивши плату за отримання віз, послати всіх цих ревізорів і комісарів, та з гонором підняти свою голову і встати з колін? Хоча всі чудово розуміють, що держава, керована прислужниками Заходу, Росії, Америки і просто хвацькими до легкої наживи авантюристами ніколи не зможе цього зробити

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада схвалила закупівлю послуг для Євробачення-2017 по переговорної процедурі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий