среда, 30 ноября 2016 г.

Сьогодні міжнародний день сексу

День закоханих, виявляється, не єдине свято, що присвячене еротичним стосункам між чоловіком та жінкою, ну, чи якось інакше, у нас тепер всяко можна. 14 лютого то лиш прелюдія до статевого акту, а під кінець року, своєрідним апогеєм виступає свято сексу. Воно відзначається по всьому світу сьогодні, 30 листопада, проте в силу «молодості» торжества про нього поки мало кому відомо.


Ну а зародилася традиція святкувати день сексу кілька років тому, завдяки форумчанам, які, мабуть, дуже полюбляють це чудове заняття. А хто його не любить, нє?  Більше того, вони запропонували вибрати місцем проведення цього дійства місто тюльпанів, легалайзу та вільного сексу - Амстердам.













                                                Лавпарад у амстердамі

Саме там 30 листопада проводиться безліч парадів і виступів, щоб поговорити про плотську любов могли всі бажаючі. До того ж, учасники рухів пропагують безпечний секс, роздають в листівки і презервативи, а гомосексуалісти влаштовують театралізовані вистави. А ще всі бажаючі в Міжнародний день сексу запускають в небо різнокольорові кулі-презервативи. Словом, суцільний лавпарад під сонцем свободи.

Та найцікавіше те, що подібне до дня сексу свято існувало ще в Стародавньому Римі: саме в кінці листопада римляни поводили свято родючості, яке було спрямоване на примноження не лише врожаю, але і демографічне. Древні римляни практикували оргіазм, який відзначався вільним сексом і не тільки - такий собі античний Вудсток. Своєрідні форми оргій практикувались і в слов'янських народностей, зокрема й на наших землях, тому можна сміливо говорити, що свято сексу не таке вже й нове і має корні в глибокій давнині, та практикувалось усіма народами у часи поганства.

Сьогодні ж пропоную всім небайдужим до цього свята влаштувати собі справжній день сексу, ну, принаймні вечір чи ніч, але дивіться не перестарайтесь, а то не всі сусіди святкують, та й піст тепер у православних християн. Кохайтеся чорноброві, та не забуваймо, що довкола нас люди які прожили в Сересері, а там секасу не було...

Комментариев нет:

Отправить комментарий