вторник, 22 ноября 2016 г.

Заступник глави Адміністрації президента обіцяє безвіз у грудні

Вже вкотре Адміністрація Президента обіцяє безвіз, а віз і нині... Як би там не було, але користі від того безвізу для простого хлопа як молока з буйвола імпотента, але народ все більше і більше молиться на той безвіз. І ось, нарешті, заступник голови Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв заявив, що безвіз реалізується до кінця грудня поточного року.
Заступник не став давати твердих обіцянок яко гарант, бо не заступника то компетенції зуб давати, чи казати "бля буду в листопаді", але запевнив у якнайшвидшому вирішенні безвізового питання і сказав, що не виключено, що уже в грудні.
Пан Єлісєєв, попри те, що його начальник нещодавно і неодноразово давніше заявляв про конкретні терміни безвізу для України, не став робити помилки свого боса, а пішов шляхом обхідним. Костянтин Петрович заявив: "Я дипломат і завжди кажу, що прогнозування щодо дат - справа невдячна. Кожне рішення ЄС дається нам потом, а іноді, на превеликий жаль, навіть кров'ю. І це якраз та ситуація, коли нам дуже непросто", тим самим натякнувши на дипломатичну некомпетентність глави держави, який чітко визначив терміни та "зуб давав", що безвіз буде уже в листопаді.
Єлісєєв нагадав, що Европа, вірніше всі країни Евроунії, заявили про фактичну готовність України  юридично визнавши, що Україна виконала всі 144 умови для введення безвізового режиму з ЕС.
 "Тому будь-які інсинуації, що, мовляв, Україна щось не виконала або десь є прогалини, тепер безпідставні. Ми сподіваємося на те, що переговори щодо механізму призупинення (дії візового режиму - ред.) Все-таки завершаться і безвіз буде надано " - сказав Єлісєєв.
А ми будемо надіятись і готуємо паспорти, а то дууже вже кортить поїхати до Відня на каву, чи до Цюріха за сиром, чи, напередодні Дня Валентина, до Амстердаму за тюльпанами...ну...чи не за тюльпанами, а за чимось веселішим.



Джерело:  http://korrespondent.net/

Комментариев нет:

Отправить комментарий