понедельник, 21 ноября 2016 г.

Порошенко залишить пост президента України уже весною

У ЗМІ з'явилась інформація про те, що Петро Порошенко має намір полишити свій пост найближчим часом. Причиною відмови став стан здоров'я гаранта. Цю інформацію підтвердив екс депутат і посібник сепаратистів Олег Царьов. Не знаю де надибали його журналісти, щось думав він заритий десь під Слов'янськом, але двійник кінематографічного Шарікова виявляється живе і здравствує,
та ще й стверджує, що зміна влади відбудеться вже найближчою весною.
За словами Царьова зі здоров'ям Порошенка все дуже плачевно, проблеми все більше і більше посилюються. Ходять слухи ніби вже є визначена заміна, і в якості свого наступника Порошенко називає Юру Луценка, цього дивного генпрокурора, який декілька років тому навів фурор у Німеччині.
Слід зазначити, що жодних коментарів з приводу цих заяв АП не давала, але Порошенко у нас іще не Пукін, щоб призначати собі наступника, та й Україна, при всій своїй помийності і азійській феодальній сучності далеко не Росія. Українці при своїй зовнішній схожості з росіянами є іншою ментальною спільнотю, якій притаманна вроджена анархічність, то ж про наступника говорити зарано.
У будь-якому випадку не помітити погіршення стану здоров'я гаранта міг хіба сліпий, адже неозброєним оком помітно те, наскільки постарів наш керманич, і це видно не тільки з посивілої голови Петра Олексійовича. Та чи вдадуться до такого кроку порошенківці сказати важко, адже зміна керівника у такий складний час явно не найкращий крок влади, що може призвести до смути чи чергового неконтрольованого бунту.
Поживемо - побачимо, як би там не було, а диму без вогню не буває...

Комментариев нет:

Отправить комментарий