среда, 30 ноября 2016 г.

Росія витрачає на Донбас суму рівну 20 відсоткам загальноукраїнського бюджету

Секретар РНБО і просто добрий пастир Олександр Турчинов в інтерв'ю агенству Інтерфакс  заявив, що Росія витрачає на Донбас більше 6 мільярдів на рік, а це не багато не мало - 20 відсотків загальноукраїнського бюджету.
Із них 3 мільярди Федерація витрачає на фінансову підтримку тимчасово окупованих регіонів, а 3 мільярди пов'язані з витратами на утримання військ. І це тільки витрати самої держави. А не є секретом те, що чималі витрати взяли на себе волонтери і організації російські, які постачають на окуповані території не тільки їжу та одяг, але й зброю, обладунки та саму живу силу, у вигляді найманців та охмурьонних добровольців.
Зі слів того ж Турчинова на Донбасі знаходяться регулярні частини російських військ загальною чисельністю близько 10 тисяч осіб, а також чимала армія добровольців та найманців, фінансованих переважно приватними структурами при підтримці уряду РФ. Також важливим чинником залякування виступають формації російських військ на кордонах із Україною, які постійно проходять ротацію. На кордонах зосереджена величезна кількість боєздатних частин, які на випадок посилення протистояння зможуть швидко долучитись до конфлікту та посилити ті чи інші ділянки лінії зіткнення.
Із риторики Турчинова можна чітко простежити, що він прихильник силового вирішення конфлікту, тому він бачить майбутнє нашої держави тільки з міцною армією, а також в розмові він висловив сподівання на те, що нова адміністрація Вайтхауза нарешті надасть Україні летальне озброєння. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий