понедельник, 28 ноября 2016 г.

У Мінюсті запропонували прийняти мігрантів з Сирії задля безвізу

Заступник міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Пєтухов запропонував у себе в Facebook, щоб Україна взяла на себе квоту однієї з країн ЄС на розселення мігрантів задля запровадження безвізового режиму.


"Не секрет, що на прийняття рішення по Україні багато в чому вплинула сирійська міграційна криза. Саме побоюючись негативної реакції виборців на мігрантів, європейські лідери не поспішають давати безвіз Україні. А якщо це наша найбільша проблема, то саме вона може стати рішенням! Я б запропонував ЄС взяти на себе добровільно квоту на розселення мігрантів. Думаю, наша країна могла б повністю взяти на себе квоту, наприклад, Нідерландів ", - написав Пєтухов.

На думку чиновника, Україна, в разі прийняття такого рішення, потребувала б в додатковому фінансуванні від Євросоюзу або окремої країни, але це, вважає Пєтухов, "були б значно менші кошти, ніж було б витрачено на їх утримання в ЄС".

Цікава думка, безумовно, особливо щодо додаткового фінансування, але, з другого боку, фінансування буде спрямовано на утримання переселенців зі Сходу, ну, ще трохи спіонерять наші чиновники. А ми з вами залишимось із сирійцями. Я якось не дуже і проти сирійців, тільки не у нашому колгоспі. Нам уже забагато студентів з Близького, а тут іще ці...

Як би там хто не кричав Українацеєвропа, а всі ми чудово розуміємо для чого європейцям Україна. І ця потреба європейців, на жаль, не обмежується просто потребою в базі дешевої сировини та робочої сили, їм ще й потрібен великий концлагер для біженців із країн, де Захід качатиме нафту та газ. Також не слід забувати, що той безвіз потрібен доволі незначному відсотку громадян України, адже майже 80 відсотків українців, які живуть за межею бідності, навряд чи поїдуть пити каву до Відня або пиво до Мюнхена. Це ніби вам би підселили квартирантів без вашої згоди, та ще й вам за них не дадуть нічого цінного.  


Джерело:   Кореспондент. нет

Комментариев нет:

Отправить комментарий