вторник, 7 июня 2016 г.

Пинзеник порівняв зарплати українських і европейських суддів

Як би там не було, але поки надійно працює догма Пукіннападе, доти задумуватись владі про рейтинги не слід, та й популістські кроки здійснювати теж, саме тому наша влада (не конкретні особи а вся загалом, починаючи од Першого, і закінчуючи головою найзабиченішої РДА) тихо і впевнено рулить та набиває власні кишені вічнозеленими папірцями ФРС. Нещодавно в нас запущена була для обговорення тема збільшення зарплат суддям. Адже вони, на думку нашої влади, отримують надто малу зарплату,  щоб не казнокрадити і не приймати участь в корупційних справах.

І ось, як наслідок цього обговорення, яке чергувалось зі злосними суперечками, в мережі з'явилась інфографіка порівняння зарплат суддів Верховного Суду України і відповідних зарплат у деяких европейських країнах. 
Інфографіку на своїй сторінці в Facebook опублікував екс-міністр фінансів, народний депутат України від БПП Віктор Пинзеник.
"Зробив порівняння розмірів зарплат суддів Верховного Суду України, встановлених прийнятим днями законом" Про судоустрій і статус суддів ", і зарплат суддів верховного суду в деяких європейських країнах, що недавно входили в групу країн так званого соціалістичного табору (дані про них опубліковані телеканалом" Інтер "). Порівняння зроблено в тис. Євро на місяць ", - повідомив Віктор Михайлович.

















"Не зайве додати, що економіка Польщі в розрахунку на душу населення в шість разів перевищує нашу, а литовська - майже в шість", - підкреслив депутат.
Від себе залишається додати хіба тільки те, що я навіть не в шоці, а просто оху..ла, і якщо так піде далі, то нашій державі наступить повний і безповоротний пинзеник.

Джерело:  http://finance.obozrevatel.com/business-and-finance/60987-pinzenik-sravnil-zarplatu-ukrainskih-sudej-i-evropejskih--opublikovana-infografika.htm

Комментариев нет:

Отправить комментарий