понедельник, 20 июня 2016 г.

Генпрокуратура прийшла з обшуком до лідера радикалів Ляшка, помилившись адресою. Шоу продовжується

Чергове шоу показала наша нова влада, яка вкотре трясе радикалів ради калу. Думаю ніхто іще не забув шоу зі спецефектами, яке влаштували за допомогою Мосійчука. Все це неабияк повеселило публіку і відволікло погляди мас від зубожілого стану та війни.
Сьогодні ж співробітники Генеральної прокуратури прийшли з обшуком в будинок лідера Радикальної партії Олега Ляшка, і навряд чи помилюсь, якщо скажу, що все це заради калу.
Про даний інцидент інформував народний депутат Андрій Лозовий в коментарі Еспрессо.TV.

Лозовий зазначив, що до Ляшка прийшли з обшуком із ГПУ. Як казав великий махінатор і син турєцкаподданава: "ГПУ за вамі само прідьот"

Також нардеп процитував лідера Радикальної партії в Facebook.

"Сьогодні день народження моєї мами. Порошенко зробив" подарунок "в честь свята: до мене додому прийшли з обшуком", - передав слова Ляшко, якому заблокували сторінку в Facebook, Лозовий.

Я не знаю що б це означало цього разу, і від чого саме та наскільки намагаються відволікти увагу мас, але те що будуть грабити так точно, адже наша нова влада, вірніше її представники, всі як один стоять за "свободную личность"
Все б нічого, але не пройшло й години, як виявилось, працівники прокуратури помилились адресою, отже, здогади про шоу не випадкові, тільки тут Луценко з будуна вирішив народ повеселити в такий спосіб.

Джерело:  http://ru.espreso.tv/news/2016/06/21/genprokuratura_pryshla_s_obyskom_k_lyashko  

Комментариев нет:

Отправить комментарий