среда, 8 июня 2016 г.

Україна сьогодні сльно обмежена в своїй боротьбі проти загарбника.  Про це, в ексклюзивному інтерв'ю «Фраза» заявив лідер партії «Братство», політичний і громадський діяч Дмитро Корчинський.

«Наприклад, ми навіть не можемо зважитися штурмувати Горлівку, тому що там нібито є якісь мирні жителі, які постраждають. Крім того, ми залежимо від своїх західних союзників і боїмося Росію, тому в української держави зв'язані руки в проведенні бойових дій.
Якби паралельно з сепаратистськими анклавами виникали українські утворення, які вели б війну на свій розсуд, їм було б наплювати на МВФ, а українська держава була б осторонь і вела б себе так, як зараз поводиться Російська Федерація: каже, що вона тут ні при чому. Всі б розуміли в чому справа, але щось пред'явити було б важко », - сказав політик.

Корчинський вважає, що: «Місцеві органи влади потрібно було ліквідувати, причому це було потрібно робити відразу. Була досить хороша ідея з військово-цивільними адміністраціями. На жаль, місцеві органи влади продовжили своє існування, були допущені вибори в Маріуполі і ряді інших районів Луганської та Донецької областей. Це була категорична помилка. Військово-цивільні адміністрації замість місцевих органів влади потрібно було вводити в усіх проблемних регіонах ».

«Потрібно було вводити воєнний стан,  розривати дипломатичні відносини, блокувати лінію розмежування. Тобто потрібно було називати війну війною, і передбачені законом, а можливо, і не передбачені законом заходи повинні бути здійснені. Але це було не вигідно першим владним олігархам. Вони мають спільний бізнес з Російською Федерацією та з окупованими територіями. У разі введення воєнного стану Порошенко як Верховний головнокомандувач мав би досить велику владу, але він втратив би свій бізнес в Росії, а з втратою він не міг погодитися ».

Джерело:   http://fraza.ua/news/08.06.16/247030/korchinskiy_v_sluchae_vvedeniya_voennogo_polozheniya_poroshenko_poteryal_by_svoy_biznes_v_rossii.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий