вторник, 7 июня 2016 г.

На думку Парубія Пукін намагається дестабілізувати Верховну раду

Чергова маячня від пана Парубія знову попахує параноєю, правда цілком можливо, що це така фішка, щось на кшталт бургомістра із фільму Захарова "Убити дракона", який "болєн всємі нєрвнимі і псіхічєскімі заболєваніямі". Так чи інакше, напередодні в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV голова ВРУ, заявив, що президент РФ добивається дострокових парламентських виборів в Україні, а Росія намагається розхитати ситуацію в Україні, зокрема, через дестабілізацію Верховної Ради і, як наслідок, проведення дострокових виборів і припинення реформ.

"Я не сумніваюся, що із завдань і цілей Путіна по дестабілізації ситуації в Україні - це дестабілізувати Верховну Раду, домогтися дострокових виборів, і, таким чином, просто зупинити країну на шляху до наших реформ", - сказав він.
Парубій додав, що з трьох гілок влади саме парламент є найвразливішим інститутом з дестабілізації становища в Україні.
"Якщо інститут президента є більш вертикальною системою, якщо Кабінет міністрів є похідною від Верховної Ради, то для того, щоб дестабілізувати країну, найкраще дестабілізувати ВРУ. Власне, тут починається криза і тут він може мати своє продовження", - заявив спікер.
У той же час Парубій підкреслив, що парламент продемонстрував протягом останнього тижня здатність приймати важливі для держави рішення, в тому числі щодо виходу з економічної кризи.
За його словами, найважчий період кризи вже пройдено, і вже в цьому році очікується вихід з нього.

Здогадатись у чому причина таких заяв не важко, адже на випадок парламентської кризи надіятись на тепленьке місце спікера Парламенту Парубію не варто, можливо навіть і на місце депутата, адже якщо піде у списках "Народного фронту", то парламенту йому не бачити. У будь-якому випадку кричати скрізь і всюди зрада та прадєлкі Пукіна вже не вдасться, народ уже потроху прозріває, тому депутатам я б порядив працювати і намагатись втілювати в життя обіцяні реформи та "покращення життя вже сьогодні".



Джерело:  http://www.segodnya.ua/



Комментариев нет:

Отправить комментарий