пятница, 17 июня 2016 г.

Влада ДНР відправляє "нечемних" поліцаїв на "передову"

Я ніколи не був і не буду прихильником військового вирішення будь-яких конфліктів ні всередині держави, ні між двома суб'єктами державного типу. Як би там не було, а більшість т.зв. держав, на жаль, досі тримаються на насильстві і примусі, хоч мали б виконувати зовсім іншу суспільну роль, але це вже не зовсім наша тематика, вірніше тематика то наша, але не має жодного стосунку до нашої розмови.

Сьогодні координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у соцмережі ФБ написав, що влада ДНР відправляє поліцаїв-штрафників на передову.
«За рознарядкою« МГБ ДНР », працівники« органів поліції ДНР »(офіцерський склад) повинні щомісяця вносити до реєстру мінімум по 2 кримінальні провадження. У разі невиконання даних показників, працівники «поліції» притягаються до дисциплінарної відповідальності (догана). Даним співробітникам зазначено, що при повторному невиконанні «плану» вони будуть переводитися на 1 місяць на «передову», - написав Тимчук.
Це все доволі цікаво, я б навіть сказав, що у чомусь справедливо, адже якщо ти сам погодився працювати в силових відомствах, а ви бачили які конкурси були при вступі в поліцію у нас, то значить ти готовий зі зброєю в руках відстоювати інтереси держави. Не розумію чому тоді наша влада не робила і не робить цього, а виловлювала вулицями людей які не мали жодного бажання до служби в лавах ЗС. Відправляти туди за провини у нас було б доцільно, і це слід було робити не тільки з тими хто провинився, а заставити всіх бажаючих працювати в МВС підписати угоду, за якою той хто не пройшов конкурсу до нацполіції добровільно підписує контракт із ЗСУ і його відсилають у відповідні до його знань і умінь, а також фізпідготовки частини. Я вважаю, що раз ти готовий служити державі і захищати її інтереси, то ти маєш бути готовим робити це будь-де.

Джерело:  https://charter97.org/ru/news/2016/6/17/209445/  

Комментариев нет:

Отправить комментарий