четверг, 9 июня 2016 г.

Меркель допускає зняття санкцій з Росії, а конфлікт на Сході називає громадянською війною

Меркель вимагає негайно покласти кінець санкціям ЄС проти Россії, якщо уряд у Москві виконає свої угоди підписані в Мінську стосовно сходу України. "Я впевнена, що Росія тісно наближається, крок за кроком до європейської економічної зони, і ми всі разом потроху наближаємось до вільної економічної зони від Владивостока до Лісабона, підкреслила Меркель.
Проте не слід нехтувати своїми принципами щодо дій Росії в Україні.
На Сході України, громадянська війна ведеться за підтримки Росії, саме тому було введено санкції, проте підписані в лютому Мінські угоди мають нарешті бути виконані, а Росія мусить усмирити повстанців на сході України, тобто угоди в Мінську мають бути виконані відповідним чином напередодні зняття санкцій. с
В даний момент Франція та Німеччина намагаються досягти повного припинення вогню і проведення місцевих виборів в окремих районах Донецької та Луганської областей, а також прийняти відповідний закон щодо статусу цих територій довкола Луганська і Донецька, які знаходяться під контролем російських сепаратистів. Україна ж, у свою чергу, має отримати доступ до контролю. "Якщо цих умов буде дотримано, то ми можемо спокійно знімати санкції з Росії," - сказала Меркель. 

Джерело:   http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/merkel-bei-brenner-schliessung-ist-europa-zerstoert-14269046.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий