пятница, 24 июня 2016 г.

Марш комуністів з хоругвами і портретами убієнного царя повеселив киян

Напередодні, а саме  в середу, 22 червня, в парку Вічної Слави Києва пройшла хода присвячена 75-й річниці нападу Третього Рейху на СРСР під час Другої світової війни.


Захід був організований київською організацією ветеранів. На нього, зокрема, прийшли представники забороненої в Україні Комуністичної партії України на чолі з Петром Симоненком, "прогресивні соціалісти" Наталії Вітренко, "Український вибір" Віктора Медведчука. Активістів останнього, як і 9 травня, захищали особи в футболках з емблемою детективної охоронної компанії "Сварог". Нею керує віце-президент Федерації бойового самбо України Віктор Чорний, а Медведчук - почесний президент федерації. Дивно що участь у акції не прийняли представники Правого сектору, Свободи і т.п. радикальних націоналістичних організацій, які здебільшого підтримують акції комунарів і роблять їм непогану рекламу в ЗМІ, особливо в російських. Так що цього разу обійшлось без зайвого пафосу і нав'язливих надокучливих перформансів.

Так чи інакше свято вдалось, і воно радувало своєю помпезною дебільністю та показним абсурдом, адже ікони та хоругви виглядали дуже красиво та гармонійно на фоні радянської символіки. Як уже згадувалось, учасники акції прийшли з георгіївськими стрічками, червоними прапорами, іконами російського царя Миколи Другого, хоругвами, та портретами Георгія Жукова та Лаврентія Берії. Звісно, православний хрест на фоні символів КПСС ще як би не йшло, але Микола ІІ під прапорами партії яка замочила його сім'ю як песенят...

Джерело:  http://society.lb.ua/accidents/2016/06/22/338418_prorossiyskie_politsili_proveli.html


Комментариев нет:

Отправить комментарий