вторник, 16 апреля 2013 г.

Немитий союз чи вільна Україна?

Найбільшою загрозою для України на сьогоднішній день є Росія. Не держава РФ, не Путін зі своїм гебешним апаратом і не Митний союз зі всією економічною та політичною непривабливістю, а сама "русская інтернациональная ідєя", яка не визнає права на існування інших націй, окрім російської політичної нації.

Ми часто говоримо про геноцид, що чинила Рашка протягом століть свого існування, та не всі сьогодні хочуть визнавати його, оскільки геноцидом називають тільки геноцид, чинений проти євреїв, вірмен та ін. націй, що носив виключно етнічний (етноцид).

Україна і українці ж зазнали іншого геноциду, а саме національно-політичного геноциду, коли знищували не етнічних неросіян, а тих, хто виокремлював себе серед підданих чи то Русскаго царя, чи Савєцкай рассіі.
Тобто усе було набагато складніше, бо русскіє насправді не етнос, не суперетнос, а політична супернація, століттями створювана посередництвом постійних утисків та принижень завойованих націй з метою їх русифікації (згадаймо відоме "обрусєвший кавказєц, обрусєвший малорос і т.д."). А Рассєя - це такий собі глобалізаційний проект, що визрів на фоні диких азійських татаромонгольських степів під управлінням германських та єврейських керовників, які мали на меті створення альтернативи Заходу, особливістю якого є Православіє - місцевий варіант християнства, носіями та почитатаелями є представники т.зв. "русскава міра" (території, де розуміють т.зв. російську мову - мову спеціально створену під цей праваславний глобалізаційний проект на основі південнословянських діалектів).

Російський культурний простір, чи простіше "русскій мір" - це територія вічнопанівного феодалізму (з елементами рабовласництва) з самоврядуванням, на чолі якого стоять бояри - олігархія. Причому цей лад настільки стійкий і непорушний як ззовні, так і зсередини, що спокійно існує понад тисячу років, постійно трансформуючись, тобто змінюючи форми, але незміст...
 У часи совітів цей русскій мір називали іще совєцьким простором, проте неофіційною назвою радянських громадян була "русскіє". Нам завжди навязували цей етнонім - згадайте дитячі ігри в руских і німців, згадайте хто воював проти німців у ІІ світовій - русскіє, навіть війну назвали так, щоб вона асоціювалась із російською Вітчизняною війною 1812 року, назва якої була теж пригвинчена до цієї бойні з метою творення міфу про перемогу російського народу. Відомо що саме у спільних війнах твориться нація, а якщо цих воєн не було - потрібно їх вигадати та переконати людей в правдивості їх попри всю неправдоподібність та штучність.
Тільки москаликам не потрібна нація, їм потрібні раби, вірніше не їм, а їх хазяївам, у легітимності яких громадяни РФ не сумніваються, от "еті хахли" ніяк не полишають свого свободолюбія та вродженої непокорності, як тільки не намагались пригнітити цей козацький дух (чи опришівський, якщо завгодно) кацапи та усе марно. Постійно зявлялись люди що кликали на боротьбу проти загарбника і постійно вони знаходили підтримку.
     Стосовно того, як росіяни нас "люблять", то думаю особливих досліджень на цю тему не потрібно, оскільки свою українофобськість підкреслюють як високі державні мужі, так і рядові громадяни. Нещодавно один із таких братів наших росіян, члєн секти єдіноросов доволі влучно висловився стосовно того як там нас люблять та чекають на нас «Я посмотрел украинскую статистику и выяснил, что около 7 млн жителей Западной Украины работают в Евросоюзе. Поэтому я и предлагаю, чтобы люди, работающие в ЕС, трудились в Северной Сибири. Потому что все-таки мы более близкие народы, и мы настроены принимать у себя таких людей». Я не думаю чи потрібно щось іще додавати але у тому що так думає переважна більшість росіян зомбованих шовіністичною владою кремля (як сьогоднішнього так і колишнього) я б не сумнівався, а для тих людей, які ще сумніваються попрошу зайти на будь-яку сторінку самого нейтрального російського веб порталу і подивитись що про Україну і українців говорять наші "брати"...
         Тому боротьба проти "русскава міра" - це не якась ідєйная борьба за право націй на самовизначення, а боротьба простих людей (особистостей) за звільнення від рабства, за свободу особистості, за щасливе майбутнє, за можливість вільно пересуватись по світу, а не бути прикріпленим до одного феодала...

Комментариев нет:

Отправить комментарий