четверг, 11 апреля 2013 г.

"Освобождєніє Європи"



Мене лякає, що з кожним роком все більше і більше просочується у медіа міф про Велику Вітчизняну Війну та "неоціненний" вклад батюшки Сталіна в освобождєніє Європи от фашизма. Ця реінкарнація культа лічності останніми роками стає все більш зухвалішою та всюдисущою, адже якщо іще вчора щось подібне можна було зустріти виключно на сайтах шовіністичних проросійських організацій, то уже сьогодні ця пропаганда поширюється ледь не всіма засобами масової інформації. Майже всі без виключення загальнонаціональні канали постійно транслюють радянські агітпропівські сумнівної естецької вартості стрічки, або сучасні російські, суть яких та ж, хіба що морди на екрані інші. З кожним днем нас намагаються все інтенсивніше та наполегливіше переконувати в особливості совєцької побєди у тому що вся Европа чекала на наших горе визволителів, у тому що доблесті та честі радянського солдата немає меж, що ми принесли мир і спокій в Европу.....

А що думає Европа про це??? ні не сьогоднішня , не покоління постмодерну, а та Европа, що зустрічала ЧА, та, що жила в період радянської окупації та залізного занавісу? А вони нас ...вірніше їх (РККА) визволителями не вважають, а швидше зовсім навпаки, навіть прирівнюють нас (вірніше їх) до тих же гітлерівців, а в совкорежимі вбачають то й же тоталітаризм який був при нацизмі. Навіть заснування піонерської організації німці (громадяни НДР) порівнювали із тим же Гітлерюґенд, і, якщо бути відвертим то мали рацію, бо особливої різниці між ними не було, навіть пісеньки схожі співали...Не змінилась і система боротьби з інакомислячими, бо на зміну Гестапо прийшло КГБ і Штазі, на зміну німецьким концтаборам прийшли ...навіть не так, не прийшли, а залишились, бо нова влада для інакомислячих переобладнала ті ж нациські концтабори, адже як відомо, у перші дні нашестя совітів у концтабори потрапило близько 150 тисяч німців із яких майже 50 тисяч загинули. Що цікаво, що у таборах змінено було тільки символіку, та й то кроваві кольори не змінились.
Громадяни східноі Німеччини так тішились своєму визволенню, що навіть у часи жирного достатку НДР усі хотіли "змитись" на захід. Кожного дня заарештовували і саджали до вязниць 7 чоловік за спробу втечі, матерів саджали до вязниці, а дітей силою відбирали та запроторювали до дитбудинків, де щодня розказували про те якою поганою є їх мати, що вона зрадник, буржуйський запроданець ітдітп.
Не менш цікавим фактом є те, що у Західній Німеччині був створений фонд за допомогою якого викуповували своїх співвітчизників із вязниць (т зв дисидентів) та офіційно перевозили до ФРН. Комунорежим НДРу нажив на цій своєрідній торгівлі людьми близько мільярда...???
Ось який він соціалізм з людським обличчям, ось воно справжне лице визволителя...
І не думайте, я не хочу знівелювати подвиг наших дєдов і отцов, яких немов баранів зігнали на побоїще в якому прийняло участь ледь не чверть Европи, не хочу обплювати чи збезчестити їх память, я просто хочу щоб усі зрозуміли те, що у цій війні не було героїв, а були лиш злочинці та жертви. Сталін же був жорстоким злочинцем, як і весь його кривавий режим...

2 комментария:

  1. Де плоди "побєди"? В чому полягає результат війни? Якщо "переможені" живуть після війни на декілька порядків краще "Пабєдитєтлєй", то про яку перемогу взагалі можна говорити? Хіба совєцька влада саджала менше, ніж фашистська? Ні? Хіба розстрілювала менше? Ні! ХІБА ЖИТТЯ ПРИ СОЄЦЬКІЙ ВЛАДІ СТАЛО КРАЩИМ, ЧИМ ПРИ ФАШИСТАХ? ТА, НІ! То хіба ж сралін карще гітлера?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я про те й говорю, що є тільки злочинні керовники та їх жертви, третього у цій бойні немає.

      Удалить