суббота, 21 января 2017 г.

Геї, Трамп і алігаторій сина Кличка

Е, вам скажу хлопці, нинішний день провів їм тьижко але полєзно. Зрані почистив їм віходок, бо намерзло гівна гиж до сраки доставало. Потім погодувов їм коні, пішов до склепу купити хліба, сходив до Йвана Ціцюри взьив їм фльишку самогонки, гі би сі підхмилити, ну і таке...Перед вечером взьив фльишку, де сі лишило грам зо триста, і пішов до Йвана Диди, він у нас на куті має того тернету, і ми сі дивимо в него новини. Ну, він там щось клацає такою цяцькою з шнуром, і там на телевізорі сі змінюют картинки. Він то мишкою зве, але чого то мишка - навіть не скажу вам, ніц не подібна на ту тварь.

І ось пойшла поїхала мишка по телівізору, і як на тирели стало сі з'явльити всяка всячина.
Перше сі дивим шо там зо Трампом, бо йго ми всі любим і підтримуєм. Ягби  він вже того Путіна втихомирив, то взагалі б їму дьикували не передьикували. Та нині Трам ше сі за того недоростка з Московщини не бров, там у него своїх проблем певно досить. Он, кажуть-пишуть, що збунтували сі тіво хлопці, що любліт в сраку дрюкатисі, ніби він там їх не вшіновує і не хоче дати їм права. Ну не знаю, я сі якось того всього бриджу, що навіть яксь не хочесі говорити, але раз їм уже почьив, то переметну пару словечок. Ну от, там, як то їх? А...геї...фубля, навіть якось млосно...
Раз їм видів кіно, де два мужика сі цілювали - феее...Горбата гора то сі звало. Нє, я ніби і ніц проти не маю, ну, полюбили сі два хлопаки, йой...Та нє, ніби нормальні хлопаки, такі гамериканські вівчарі, на полонинах таки ходили, худобу пасли, ну і там сі любили. Кіно як кіношляк би їх трафив, але якби не показували того всього... А то коли сі почьили цілювати, то гет виблювов усю горівку, яку вльив до пуза.
Ай, щось то я від теми відойшов. Так от, ті вівчарі хочут якихось прав, і то ніби їх права ущемляют...Навіть не знаю. Якщо вони ходитимуть вулицями, то мої права будут ущемлені. А цево, як вони то кажут, - паради. Нє, ну ви подумайте: йде товпа молодих хлопак і всі сі тішут, так гі би несут транспоранти: "Ура ми підераси!!!" Прям першотравень, тіко нікого не гоніт на той парад. Я думаю так, раз ти підерас, то сьидь си дома, тихенько, заклич си свого товариша, ну, чи в гори там підіт, на полонину, але так би вас там ніхто не ввидів, а то сі позорити в середмісті. Бідний Дональд, ще сі з сими має.
Далі перекинув картинку і що би ви думали? Ага, кагебешники затримали якихось парубків, що хтіли чи то депутата застрілити, чи підорвати. Якось так війшло, що ніби то кагебе й перейменували, а воно як було антинародним так сі й лишило. Всі  люди добре розуміют, що за таке діло треба орден давати, а вони на них наручники. Йой вже то СБУ - так тепер Кагебе йменуют. Та їх найбільше певно заділо то, що ці діла контролювали кагебешники з Росиї, певно не любіт вони своїх шефів, - то так як і ми, ми колись таки не дуже с мо любили бригадира.
Насамкінець би м хтів скінчити чимось нейтральним, трохи віддаленим від політики, бо новин ми сі передивили багато - і про новий закон про мову, і про Меркель, і про Порошенко в Давосі, але то так, паровози, а от новина про старшого сина Кличка Віті гет мене вражила. Той кличко син, назвали його чогось дивно Єгор-Даніель, певно на честь батька...А йой, знов сі відволікаю на побічне. Так от, того Даніеля, разом з Єгором, покусали якісь американські ящірки - так ніби як крокодили, але то алігатори. Покусали значит малого і поплили, а малий тепер ранами вихваляєсі перед тьолками. Та я памнітаю, як колись Семаньи Петрунькового покусав пес Гаврила Цапа, то того пса потім застрілили, бо кажут скажений і буде кусати людий. Я от тепер думаю як вони тих лігаторів тепер будут відстрілювати - вони ж усі єднакові, чи то всіх перестрільити, чи взьити кров на аналіз. А може сі не сказили? Певно дорогі то ящірки. Я лише не можу ніяк втьимити нащо той пацанюра в басейн з крокодилами поліз? Певно він весь в тата сі вдов.


Автор Юзьо Цьопа, спеціяльно для "Розмови без цензури"

Комментариев нет:

Отправить комментарий