четверг, 11 августа 2016 г.

Довкола кримського інциденту. Окупанти оприлюднили ім'я другого підозрюваного

Інцидент у Криму сколихнув світ вчергове, особливо він набув резонансу в Україні, і, як було заплановано дезінформаторами, в Росії. Говорити сьогодні про те, що українська влада влаштовує теракти в Криму як мінімум смішно, адже це навряд чи принесе прибутки нашій псевдовладі. Припускати, що теракти організували якісь нацики-добровольці можна, але я не розумію до чого тут Україна,якщо співпраця з кремлівською адміністрацієюостанніх більш ніж очевидна.
На жаль, під маркою патріотів у нас сьогодні діють справжні російські диверсанти, які використовують іноді і щирих українських патріотів, що бачать сучасну Україну крізь призму інтегрального войовничого націоналізму зразка середини минулого століття. Та все це лиш риторика довкола кримського інциденту. який чимось нагадує кроки вчинені напередодні ІІ світової війни. Що ж відбувається тут? А все просто. Росія, яка втомилась чекати реакції України на провокації чинені Росією на території нашій, вирішила зімітувати агресію України в Криму. Я сумніваюсь, що Росія все це робить з метою розпочати гарячу війну, швидше це пов'язано з тим, що Москва намагається виправдати свої дії на окупованих нині територіях, щоб подати окупацію як акт звільнення народу і убезпечення його від наци терору.
Як уже повідомлялось, напередодні Російський лідер заявив про те, що Міноборони України намагалось організувати теракт на території Криму, і навіть оприлюднили ім'я одного із безпосередніх учасників злочину, яким, на думку російського силового відомства, виявився громадянин України, який вже дає необхідні свідчення. Сьогодні ж Міністерство закордонних справ Росії оприлюднило ім'я другого затриманого, якого російські офіційні особи звинувачують в спробі здійснення терористичних актів на території окупованого Криму. Як говориться в повідомленні відомства, це Андрій Романович Захтій, проте його громадянство не уточнюється.
МЗС РФ відзначає, що Захтій «дає свідчення». Як з'ясувало видання «Країна», людина з таким ім'ям прописана в Бориславі Львівської області. При цьому на сторінці у «Вконтакте» людина з таким же ім'ям написла оголошення про «допомогу в оформленні російського громадянства для жителів ближнього зарубіжжя і країн СРСР». Судячи з профілю цієї людини, він цікавився роботою в Москві, творчістю Тіматі, підписаний на сторінки Володимира Путіна, Дмитра Медведєва, Сергія Собяніна. Новий 2014  він святкував на Червоній площі в Москві. Останнім часом він жив у Євпаторії. Як бачимо, за всіма даними цейперсонаж видається як мінімум дивним для того, щоб бути диверсантом українських спецслужб.
Дружина Романа, підозрюваного російськоювладою у вчиненні неправомірних дій, заявила виданню "Страна", що її чоловік і справді був у Криму, де й був затриманий, проте появився він там випадково, і до інциденту не причетний. Також Вона заперечила його можливу причетність до українських військових.
Особисто я переконаний, що це відверта провокація, але боюсь спрогнозувати її наслідки і гадати про можливу повторюваність таких інцидентів, а також передбачати наступні за нею події.З певністю можна сказати лиш, що ми знаходимось напередодні великого шухеру, і прошу Бога про те, щоб велике лихо оминуло Україну хоч цього разу...

Джерело:    http://strana.ua/news/26952-nazvannyj-rossiyanami-vtoroj-ukrainskij-diversant-prazdnoval-novyj-god-u-sten-kremlya.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий