пятница, 5 августа 2016 г.

Порошенко подякував Індонезії за безвізовий режим та підписав ряд важливих угод із цією острівною державою

Індонезія введе безвізовий режим для громадян України. Цю новину виставив у себе в Твітері Президент України Петро Порошенко.
"Дякую Індонезії за рішення заровадити безвізовий режим для українських громадян. Це сприятиме тіснішим зв'язкам між нашими країнами" - написав Петро Олексійович.










Я побачивши новину в твітері почав було брати до рук глобус і карти, щоб пригадати де ця країна знаходиться. Вірніше я знав де, просто вирішив іще раз переконатись нафіг громадянам України безвізовий режим із країною до якої квиток коштує стільки, що вартість візи взагалі не помітна. Але залишити чергове досягнення нашої влади без уваги якось не хотілось, тимпаче що безвіз можливо і зробить певні зрушення в цій мусульманській перенаселеній країні, і всі ці дядьки потроху будуть добиратись поближче до цивілізованої Европи, а ми станемо перевалочною базою, а може й ми попремось усі на Суматру метеликів ловити.
А чом би й ні? Там хоч тепло, та й ВВП на душу населення більший.
Але окрім цього непотрібного, грубо кажучи, безвізового режиму Президент понапідписував ряд документів про співпрацю, не оминувши навіть кримських татар, закликавши спікера індонезійського парламенту стати на захист їх.
Важлива, на думку Президента, співпраця в аграрній сфері, адже ця країна може стати надійним імпортером сільгосппродукції із України. Також у Твітері гарант відзначив важливість угоди у військовій, авіаційній і космічній галузях. Загалом, поїздка видалась плідною на кількість підписаних угод, але найсмішнішою, з огляду на вихваляння Петра Порошенка, виявився безвіз.

Комментариев нет:

Отправить комментарий