воскресенье, 7 августа 2016 г.

Турецький керманич Ердоган назвав Путіна "моїм другом Володимиром".

Недовго тривала російсько-турецька напряжуха, пляжний сезон в Туреччині зробив свої коректури щодо політики Туреції стосовно Росії. Напередодні Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що розраховує на переговори з російським лідером Володимиром Путіним у Санкт-Петербурзі  і очікує, що вони "відкриють нову сторінку у відносинах двох країн". Риторика антиросійська якось непомітно канула в лету.
Все ж таки літаки літаками, а весна прийшла і орати треба. Як би там не було, а сучасний світ не є світом домінуючої ідеології над економікою, а гроші вирішують якщо й не все, то майже усе.
Напередодні свого візиту в Росію Ердоган дав інтерв'ю першому заступнику генерального директора ТАСС Михайлу Гусману, і слова турецького диктатора здивували.
"Це буде історичний візит, новий початок. На переговорах з моїм другом Володимиром, я вірю, буде відкрито нову сторінку двосторонніх відносин. Нашим країнам належить багато зробити разом", - сказав він.
Участь Росії дуже важлива для сирійського врегулювання, підкреслив Ердоган.
"Без участі Росії неможливо знайти рішення сирійської проблеми. Тільки у співпраці з Росією ми зможемо врегулювати кризу в Сирії", - сказав він.


 Джерело ТАСС:
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/3516950

Комментариев нет:

Отправить комментарий