четверг, 30 июля 2015 г.

Як Чуркін з Леніном спав, або особливості радянської педофілії, Радбезу і ООН.

   
Учора довелось бачити засідання Радбезу ООН із приводу того саломьота, який рухнув в степах Донбасу. Ну що говорити з приводу того чого і як він бабахнув, думаю вже всі зрозуміли, що за тим стоїть офігєвша Москва і дебільні сепари, які пальнули в нього, сплутавши з транспортним літаком ЗСУ. Та тема насправді вже настільки об'їжджена і обсмоктана, що далі нема про що і що, тому в сьогоднішній розмові хочеться більше торкнутись навколоінцидентних перепетій, а може навіть дуже віддалених. Давайте поговоримо про радянський кінематограф, вірніше про елементи педофілії у ньому...тільки трохи згодом.

      Давайте почнемо спочатку не з пана (але, який він в сраку пан, навіть не ґаспадін) Чуркіна, акторський талант якого дуже хотілося б відмітити, а з самого фарсу, який влаштували у Радбезі. І не Пукіна чи його шісток тут хотілося б звинуватити, а сам Радбез, вірніше його декларативну функцію, та антидемократичну сутність, де якась країна, тимпаче країна-підозрюваний в тероризмі, може наложити вето на те чи інше рішення. От навіщо було таке робити? Невже хтось сумнівався що Баба Яга проти? Невже не можна було рішенням тої ж Асамблеї відмінити це вето, у зв'язку з тим, що в даному випадку, Росія виступає головним звинуваченим у злочині проти людяності, це ж форсмажорні (якщо можна так сказати) обставини. Залишити за Рашкою право вето  рівноцінно, якби суддю, судимого по важкому злочину, призначили суддею самому собі (вибачте за абракадабрість висловлювання, але то ж розмова), він, звісно ж, відхилив би всі козирі обвинувача і оголосив би себе невинним. Я особисто не бачу різниці між двома вищенаведеними прикладами. А тепер давайте запитаємо навіщо нам такий орган, який самостійно не може щось вирішити, і чи доцільно сьогодні мати міжнародний арбітраж (якщо можна так його назвати) під назвою ООН, якщо він нічого не вирішує.Ну не наднаціональний орган, а цирк на дроті. Але, справді, що ми все про ООН і про ООН давайте про пана Чуркіна, вірніше про його давнозабуті перші проби в кіно, тимпаче що цирк і кіно, принаймні в радянські часи, були доволі суміжними видами мистецтва.
      Сьогодні побачив то фото, яке зверху, вірніше побачив його уже давно, але сьогодні звернув особливу увагу. От подивіться на вираз обличчя цих двох моральних уродів, які більшою чи меншою мірою повинні у смертях великої кількості людей. Ну чим вони, на вашу думку, займались? Ахгааа...А ви кажете що в странє савєтав сєкаса нє била...А що це по вашому? Та відвертий акт педофілії, причому тиражований-розтиражований. Звісно то не порнуха, і нічого такого там не побачиш, все цнотливо, в дусі совкового кінематографу, де акт зображався виключно натяком без зайвого еротизму. От тому Чуркін сьогодні такий афігєвший, він же з Лєнінам спав, і злосний, бо попка болить, очко, кажуть, іще досі не зажило.

Комментариев нет:

Отправить комментарий