пятница, 20 июня 2014 г.

Як Порошенко уніатом став.

 
Нещодавно в мережу просочилась інформація про те, що Петро Порошенко, він же Чоколядка, він же диякон УПЦ МП та за сумісництвом Президент України став уніатом (прихожанином УГКЦ). Наскільки ця інформація правдива сказати важко, адже навіть з огляду на те що нічого у цьому протизаконного немає навряд чи Петро Олексійович признається у своїй "зраді" Московському патріарху. А взагалі фотографій що вказують на релігійну приналежність нашого гаранта зявилось чимало, особливо нашумівшими стали фотки де глава держави виступає в ролі диякона УПЦ МП.
    Взагалі то, на мою думку, приналежність глави держави до тієї чи іншої конфесії не мала б турбувати громадян, адже релігія у нас відділена від держави, а люди мають повне право сповідувати ту релігію, яку їм хочеться, будь то православіє, католицизм чи навіть первісні культи, але ситуація із російським православієм не така однозначна, адже РПЦ важко назвати церквою в сучасному розумінні цього слова - це швидше підрозділ ФСБ , чи іншої структури підпорядкованій РФ. Тому приналежність глави держави до одного із таємних підрозділів держави що знаходиться в стані війни з нами як мінімум небажане...
    Щодо цієї фотки, то звичайно варто було б підтвердити її автентичність, а також при можливості час коли вона була зроблена.

Комментариев нет:

Отправить комментарий