понедельник, 10 июля 2017 г.

Наступ гомодиктатури в Канаді вилився у дискримінаційний антихристиянський закон

Першого червня цього року парламент канадської провінції Онтаріо підтримав законопроект, згідно з яким можна вилучати дітей у батьків, що критикують нетрадиційні шлюби і гендерну ідеологію, повідомляє канадський портал lifesitenews. Такий антиморальний і антирелігійний постулат вкотре демонструє тоталітарну сутність ліберальних рухів, хоч як би парадоксально це не звучало.


Новий закон канадські християни назвали тоталітарним дискримінаційним і антихристиянським, оскільки він дозволяє конфісковувати дітей у всіх віруючих, які дотримуються традиційних цінностей і виховують своїх синів і дочок у відповідному дусі.

Прихильники Pro-family попереджають, що т.зв. законопроект 89 дає державі більше можливостей захоплювати дітей із сімей, які виступають проти ЛГБТ та гендерної ідеології, і дозволяє урядовим установам ефективно забороняти пари, які не згодні з цими порядками, і хочуть виховувати дітей в традиціях християнства. Окрім того, тепер урядові установи Канади отримали право забороняти «традиційним сім'ям» виховувати або всиновлювати дітей.

Законопроект 89 або "Закон про підтримку дітей, молоді та сім'ї" 2017 року, скасує і замінить колишній Закон, який стосується захисту дітей, а також послуги з усиновлення та права на прийомні сім'ї. У цьому законі додати фактори гендерної ідентичності і гендерних особливостей як такі, які слід враховувати при вихованні дитини в її інтересах. У той же час закон цілковито виключає релігійну віру, в якій батьки виховують дитину, і уповноважує служби по захисту дітей розглядати тільки власне «кредо» дитини.

«З прийняттям закону 89 ми вступили в епоху тоталітарної влади держави, чого раніше не спостерігалася в історії Канади», - говорить Джек Фонсека, старший політичний стратег по коаліції «Кампанія життя».

Більшість традиційних громадських організацій і церков побачили у цьому законопроекті серйозну загрозу для християн і всіх людей віри, у яких є діти, або які сподіваються їх завести посередництвом усиновлення.

Схожий законопроект уже прийнято в Норвегії, і його перші часи роботи показали явно не найкращий результат, адже там неодноразово поліція була залучена до вилучення дітей із принципових 

Комментариев нет:

Отправить комментарий