вторник, 30 мая 2017 г.

Потерпілим від дій НАБУ визнали Насірова

Суд визнав пана Насирова постраждалим від дій співробітників Національного антикорупційного бюро при його затриманні. Про це йде мова в постанові Солом'янського суду, як повідомляє інтернет видання Обозреватель.

"Зобов'язати детектива вручити Насірову Р.М. пам'ятку про процесуальні права і обов'язки потерпілого в даному кримінальному провадженні та зобов'язати допитати Насірова як потерпілого протягом 10 днів з моменту ухвалення цього рішення" - пише постанова вищезгаданого суду копію якого подаємо нижче. 

Адвокат Насірова дав коментар виданню Обозреватель пояснивши усі нюанси даної справи.

"Це рішення було прийнято в рамках окремого процесу із ненадання медичної допомоги нашому клієнтові. Воно остаточне й оскарженню не підлягає. Ми вже подали заяву до Європейського суду з прав людини і це рішення стане додатковим матеріалом. Всі матеріали, які нам надійдуть, будуть туди додаватися. Зараз фіксуємо всі факти порушень, які були допущені під час затримання нашого клієнта, а далі будемо дивитися", - повідомив кореспонденту видання адвокат. 

Дії силових структур України останнім часом нагадують шоу, причому якість того далеко не найвища, адже навіть найяріші прихильники влади та пороходрочери помічають, що щось таки неладно в королівстві українському, а король таки голий.
Не здивуюсь, якщо завтра зобов'яжуть генпрокурора вибачитись перед Сталіном і Берією.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий