понедельник, 20 марта 2017 г.

Зображення Порошенка прикрасило обкладинку міжнародного проекту про офшори

Петро Порошенко знову зазвіздився. Як зазначають журналісти Голос правди наш гарант став лицем обкладинки всесвітньовідомого міжнародного порталу «Offshore Leaks», який опублікував базу даних власників офшорних рахунків.



Малюнок, на якому зображено нашого гаранта, став титулом розділу сайту під назвою "Panama Papers" ("Панамські документи") з підписом "The power players" ("Ключові гравці") - ну хоч у чомусь наші перші...

На обкладинці Порошенко зображений в компанії колишнього президента Аргентини Крістіни Фернандес де Кіршнер, яка підозрюється в махінаціях з цінними паперами Центробанку Аргентини на суму 15 млн песо (1 млн доларів).

                                               Малюнок із порталу "Panama Papers"
Крім того, поруч з Порошенком зображений екс-міністр бюджету Франції Жером Каюзак. У 2016 році суд засудив його до трьох років позбавлення волі за звинуваченням у податковому шахрайстві і відмиванні грошей з метою приховування власного багатства в офшорних зонах по всьому світу.

Думаю тепер всім зрозуміло чому так Петро Олексійович так бадкається через негативне рішення МВФ, як і те куди дівались усі попередні мільярди. У нормальних країнах на кшталт тих, у співтовариство з якими ми виявляємо бажання вступити, таких людей судять, як уже згадувалось у попередньому абзаці. Ми ж поки тішимось черговим казкам гаранта про шатуни мутани, пиздуни і радіємо чільному місцю у "Рейтингу щастя" чи то нещастя...





Комментариев нет:

Отправить комментарий