суббота, 2 июля 2016 г.

В техасі побудують мегакріосховище, яке називають найбільшим центром безсмерття у всесвіті

Хто з нас не мріяв про безсмертя, особливо у час, коли помирав трагічно хтось із близьких. Безумовно, еліксиру який ми собі уявляли чи бачили в фантастичних кінострічках не існує, проте є надія, що колись ситуація зміниться і вчені винайдуть ехінацею від найстрашнішої хвороби людства - смерті. Сьогодні модним стала ідея потрапляння в майбутнє за допомогою замороження-розмороження в спеціальних кріоцентрах. Заморожувати якби вже навчились, правда розморожувати ще ні, проте заморожені мріють, що колись наука дійде до того і їх тіла вдасться розморозити, завдяки чому їм удясться ще деякий час прожити, ну або при певних обставинах прожити іще довго і довго.
Наскільки така перспектива близька до реальності сьогодні не скаже вам жоден авторитетний науковець, адже навіть в силу банального недофінансування чи глобальних проблем людства, дослідження у цих галузях можуть бути припинені. У всякому разі сьогодні кріогенні центри стають усе більш популярними і з"являється все більше та більше людей, яким хочеться бути замороженим в одному з таких центрів, попри те, що таке задоволення не з дешевих.
Звісно пропозиція в ринковому світі ніколи не відстає від попиту, і центри кріогенні збільшуються як гриби після дощу. І ось в Америці архітектор Стівен Валентайн почав будівництво величезного криогенного центру площею 150 гектарів на території Техасу, передає Хроніка.інфо з посиланням на Телеграф. За словами будівничих у цьому центрі можуть бути заморожені 50 тисяч осіб, які бажають потрапити в майбутнє таким незвичайним способом. Свій проект архітектор назвав "Новий Ноїв Ковчег". Він повідомляє, що безліч людей зможуть взяти участь у подорожі через століття. Окрім того, заморожуванню підлягають не тільки цілі організми, але частини тіла, органи і тварини. Відзначається, що список всіляких видів тваринного світу, який може витримати перевантаження від рідкого азоту ще складається. Валентайн вважає, що це місце краще за інших підійшло для будівництва, тому що тут немає загрози терористичних атак, не будуть страшні повені або ж пожежі.
Живлення центру відбувається за рахунок встановлених сонячних панелей, потужності яких вистачить, щоб забезпечити цілий житловий район або навіть невеличке місто. Сам же архітектор займається розробкою такого центру вже більше десяти років, і вже через 5-7 років буде готовий прийняти перші замовлення.
Вартість "подорожі в майбутнє" складе кілька десятків тисяч доларів. Валентайн також зазначив, що на території кріосховища є велика кількість азоту.
Експерти відзначають, що на Землі ще немає такого матеріалу, який не деформувався з часом, тому дана розробка небезпечна для людини. Однак, кілька компаній вже готові виділити 375 мільйонів доларів для будівництва.

  Джерело:  http://hronika.info/mir/153438-v-tehase-postroyat-centr-bessmertiya.html  

Комментариев нет:

Отправить комментарий