воскресенье, 31 июля 2016 г.

В Детройті відкрили пам'ятник Сатані. Відео

У США відкрито пам'ятник сатані. Відкриття статуї відбулося в Детройті в ніч на суботу 25 липня. На церемонії були присутні кілька сотень людей. Статуя встановлена ​​в промисловій будівлі, яка перетворена в «Церкву Сатани». Вартість пам'ятника становить 100 тисяч доларів.
Скульптура складається з трьох фігур - сатанинського божества Бафомета, а також хлопчика і дівчинки, що стоять біля його ніг і з любов'ю дивляться на нього.

Сам Бафомет зображений в традиційному вигляді, якому і поклонялися лицарі-тамплієри і являє собою ідола з рогами, крилами і людським тілом із зіркою на лобі. Крім того, організатори заявили, що навколо монумента також буде розташовуватися «храм Диявола».
Відкриття пам'ятника було відзначено масштабною вечіркою шанувальників Сатани, щоб потрапити на яку було необхідно купити квиток, вартість якого становила 25 доларів для простих спостерігачів і 75 $ для активних учасників. Заявлялося проведення колективної Чорної меси. На «шабаш» рекомендовано було з'явитися в спеціальному костюмі, що зображає чортів з рогами і копитами. На церемонії відкриття також виступила група «Вовчі очі» і панк-група «Садист».
Організація «Храм Сатани» заявляє про те, що нова статуя покликана викликати співчуття серед всіх живих істот. Бажаючі можуть посидіти на колінах сатани в пошуках натхнення або з метою споглядання. На відкритті скульптури всі бажаючі також могли сфотографуватися на колінах у ідола. Адепти сатанізму в США мають намір поставити подібні пам'ятники сатані на всій території США, а головний монумент в його честь повинен стояти прямо на вході в Капітолій. За останніми повідомленнями, вони також сподіваються, що з часом сатанізм стане основною релігією США.
Власне, спочатку цього Бафомета хотіли встановити біля статуї Десяти заповідей в Оклахомі, але їм не дали цього зробити. При цьому сам меморіал із заповідями теж можуть прибрати - суд постановив, що державна земля не повинна використовуватися для установки релігійних об'єктів.

Не можна сказати і про те, що було безліч протестів з боку християн і громадськості в цілому. Але сатаністи США, як представники релігійної меншини тепер під захистом держави. Представники «Храму сатани» відзначають, що в країні, де дозволена одностатева любов, не повинна бути заборонена любов до диявола.
Християнських активістів, які зібралися зірвати захід сатаністів, зупинила поліція, повідомляє американська преса. Поліцейські заявили, що відстоюють право всіх громадян сповідувати свою релігію, і також протестувати проти цього, але мирним шляхом.
Зараз сатаністи в США найбільш вільно себе почувають. Вони відкрито можуть не тільки сповідувати свою «віру», а й агітувати, адже, вони тепер під захистом влади США як релігійні меншини.

Джерело:  http://ru-news.ru/v-ssha-otkryt-pamyatnik-satane-satanizm-nabiraet-massovuyu-populyarnost-po-vsej-strane/

Комментариев нет:

Отправить комментарий