среда, 4 декабря 2013 г.

Сьогоднішня революція загнулась ...

Сьогоднішня революція загнулась не встигши розродитись. Передчасні роди, спричинені масовим побиттям студентів, винних у якому стали чомусь шукати в високих урядових кабінетах, призвели до того що дитя не витримало агресивного середовища і дало дуба. У першу чергу не вижило дитя під назвою "революція" через те, що занадто мало виношене в лоні матері, а вже потім через те, що його не тим кормили. Перша причина мабуть таки неорганізовіаність та відсутність лідера якому б довірилась основна частина вийшовшого на вулиці студенства. Ще однією з причин слід назвати, мабуть, те що революція носила вузькополітичний характер, бо замість того, щоб вимагати зміни влади, вона чомусь стала вдаватись до незрозумілих закликів відставки уряду і Президента. Ці високі державні інституції теж якимсь чином відносяться до влади, але не як реальна влада, а швидше як символ влади, бо скажімо Президент, яким х..єм він би не був, є лиш фотомордою на стіні відомчих кабінетів. І чи буде ця фотка з простреленою головою, а чи буде вона з підписом ЗК - наглості та зухвалості цього підстаркуватого бюрократа вона не применшить.


Та давайте спробуємо повернутись до майдану, який кидався з однієї крайнощі до іншої. Спочатку майдан був аполітичною акцією, своєрідною спробою прогресивного студенства заставити нашого гаранта поставити підпис під угодою про асоціацію з ЕС. Чи потрібна ця т.зв. асоціація студентству сказати важко, адже у випадку того що студенти хотіли б жити у ЕС вони б там жили і без Януковича і ко., тому що виїхати туди для середньостатистичного студента перешкод немає. Тому, на мою думку, причина була в іншому, а саме у тому щоб змінити владу. Ні, не подумайте, не змінити Яника на іншого комсомольця ци комуніста, а змінити її кардинально, змінити те що у нас називають обличчям влади, відправити у дальнє плавання ці остогидлі бюрократичні морди, бо хто був у кабінетах наших шановних (не так шановних як кончєних і непотрібних) завів, той чудово розуміє що їхня заяложена бюрократичність не у тому що Яник чи інший злочинець Президент, а якраз те що злочинці в державі займають високі пости є наслідком їх діяльності, чи вірніше бездіяльності.
Подивіться що робиться у владі яка нас оточує, у владі реальній, а не тій що сидить у високих київських кабінетах. От приміром, біля вас знаходиться виробництво чи клуб, що заважає нормальній спокійній життєдіяльності. Ви, як чемна і законопослушна людина не станете купувати тротилу, а звернетесь до звичайного районного суду (самого гуманного суду у світі) з відповідним позовом. Що ви отримаєте від цього судового позову? Так, правильно, - ніх..я...і то в кращому випадку, у гіршому ж отримаєте тілесні ушкодження від тітушок власника обєкту що вам завадив. І як ви думаєте, Янукович особисто ухвалює рішення суду, чи може Азаров особисто видав дозвіл на будівництво чи відкриття цього закладу, який знаходиться в межах житлової зони.
Дальше-більше, як говорив класик. Їду я якось по автомагістралі, і тут із кущів виринає мусор з палкою в руці, показуючи нею на місе де я повинен здійснити зупинку. Підійшовши до машини затребував права й техпаспорт, потім згадав про страхівку, далі про стоянкове гальмо, паптечку...і вкінці кінців, зрозумівши що нічого немає віддаючи документи досить ввічливо запитав чи немає бува двадцятки. Розуміючи що це верх наглості та зухвале беззаконня я ввічливо відповів що немає і поїхав собі далі. Відчуття спустошеності та нервозності супроводжувало мене всю дорогу, я їхав по шосе і думав про нашу міліцію, про те як доблесно і хоробро вона захищає наші права, про те як береже мир і спокій навколо нас. І знову ж таки виникає запитання до майдану - панове, цю ментовську наволоч теж Янукович на вулицях порозставляв, чи може ментів які вчотирьох добивали лежачих теж Янукович надоумив до такого підораства? Напередодні переглядаючи телевізію я побачив Луценка, який так обурювався діями мєнтосів у криваву ніч, але знову ж таки виникає запитання - чому будучи міністром мєнтовських справ Юра не звільнив жодного перевертня, а тільки робив рокіровки у верхах, перетворюючи начальників на заступників і навпаки.

Сьогоднішня революція загнулась...Вона була приречена на загибель через те, що ми з вами не захотіли вигрібати гній зі своїх конюшень, через те що вдруге погоджуємось на зміни у високих київських кабінетах, роблячи безглузді перестановки, змінюючи символи влади, натомість залишаючи державу в руках реальних злочинців що представляють собою владу реальну, ту яка знаходиться поруч із нами і керує нашою життєдіяльністю безпосередньо...



Дивлюся на мітинги у моєму місті та сусідньому Львові, особливо у Львові, де студенти вже два тижні не ходять на пари. З одного боку я розумію що Україна важливіша за заняття, та з іншого не можу зрозуміти для чого у Львові, Станіславі чи Тернополі кричати геть Янковича, якщо поруч із вами знаходяться всякі там Чуднови, Сала та інші менші чиновники яким пофігу буде там Янукович Азаров чи інший казнокрад, якому прийдеться регулярно здійснювати відкати з награбованого. От подивіться наші (галицькі) облради, райради, міськради наскрізь складаються зі свободівців та інших опозиційних депутатів (тобто в Галичині вони уже провладні, по відношенню до місцевої влади) - так що красти стали менше, чи може хабарі перестали брати, а може хтось із них намагався змінити склад облуправління МВС, чи хоча б піднімав питання про звільнення ментосів-перевертнів? Так ні ж, ні, і ще раз ні, вони самі стали частиною всього цього бєспрєдєлу і користуються послугами продажних суддів та міліціонерів, їх влаштовує що мусора грабують громадян напідпитку, що судді відбирають квартири у пенсіонерів, вони і є тими нечистими на руку бізнесменами із якими має боротись наша феміда. Вони і є тими бюрократами в другому і третьому поколінні, або що іще гірше сидять в цих кабінетах із часві всесильного совка...

Комментариев нет:

Отправить комментарий