пятница, 16 августа 2013 г.

Ми не бидло - бидло не ми?

Мене завжди захоплювали євреї, ну в тому плані що вони ніколи не забувають своїх, більше того, ви вбєте одного жидка, а вони звинуватять вас у вбивстві ледь не цілої нації. От подивіться на цей центр Візенталя, який чітко виконує закон "око за око зуб за зуб", вишукуючи пристарілих дідків, які вже й забули про ті давні часи,  якщо й були дійсно злочинцями, а не стали жертвами чергового єврейського міфу. От українців сталінці поклали мільйонами, навіть десятками мільйонів - і натомість жодного відповідного центру, жодного прізвища злочинців - одні герої Совєцького Соузу.
А це реальна історія, а не вигадана, як з голокостом. Бо про той же голокост який став догматичним міфом сучасності досі ніхто не подав жодного документу що б свідчив про масові вбивства, немає жодних наказів вищого керівництва рейху які б вказували на факт одного з найгучніших злочинів століття.
      Та давайте повернемось до свого... чому ми з вами не вимагаємо створення таких центрів, чому не вимагаємо відкрити архіви КГБ-СБУ? Я уже мовчу про московські які нам ніколи не побачити, адже їх спалять та сфальсифікують, як нашу середньовічну історію, в угоду росімперії.        Ми завжди дозволяємо плювати собі в обличчя - от поляки заявляють про те, що хочуть осквернити могили наших предків під Перемишлем, а від нас жодної реакції, жодного фе. Звинувачують нас у геноциді, хоча геноцид чинили вони століттями  натомість від нас жодної реакції окрім голослівних заяв про примирення. Яке в сраку примирення? Чому ми не
вимагаємо хоча б елементарного вибачення та переголосування даної бридоти в сейймі? А Рашка, яка досі заявляє про свою правонаступність по відношенню до совка, чому вона не платить компенсації хоча б сімям репресованих. Ми нація із самозаниженою оцінкою і причина зовсім не в етнічних особливостях чи расових, причина у рабському вихованні яке влилось у структуру гена українця, який ніколи у вічі не вискаже свою думку, ми ніколи не говоримо дурню увічі що він такий, натомість обговоримо це з сусідом, який безумовно, при першій зустрічі з обговорюваним розкаже йому що Іван казав буцімто ти дурень. Найсмішніше що він то сам вважає так же, проте з обережності не став розпускати язика, а навсяквипадок розказав дурню що він дурень, щоб заслужити його прихильність.
       Частенько доводиться спілкуватись із українськими заробітчанами, які їздять до тої ж Польщі, так вони жаліються що поляки вважають нас бидлом. Я натомість питаю, а чому ж ти працюєш на цього бидлоляха, невже ти за їх підерозлотики готовий на всі ці приниження? Адекватної відповіді, як правило не почуєш. Натомість вони приїжджають сюди і дивуються, іноді навіть нарікають на те що буцімто той чи інший їх обранець до ВРУ продався москалям. Ще більше веселить, що вони не тільки самі на панщину ідуть, а й тягнуть за собою своїх дітей, всуваючи їх до всяких сумнівної якості польських вузів, де вони отримують такі собі дипльоми...а далі...куди крива евромрії заведе, як говорив герой одної з кінострічок - хто посуд мити, хто гамно вигрібати - одним словом американська...ой, вибачте, европейська мрія. Рабська ментальність...ми ніколи не були вільними в своїй державі, нас змалку вчили бути покірними, лагідно схиляючи голівку під ярмо, тому й хазяїва нас завжди любили, хоча й називали бидлом і халопамі...ну це так з любові...Ми ж любимо свою робочу худобину, якщо вона в нас є, проте з любові іноді періщимо батіжком, щоб швидше тягнула плуга. А те що вони нас люблять - факт, подивіться як плачуть польські аграрії через те, що завдяки перешкодам із візами вони втратили чимало гастарбайтерів з України.
       Заробітчани заробітчанами, але в Україні ситуація з рабством куди складніша, адже тут і кормлять гірше і батогом перепадає частіше, але тут у нас є права...ну принаймні на папері...де юре, як кажуть вчені люди. Взяти той же агросектор в Україні і ми побачимо, що всю ту роботу, яку в тій же польщі робить техніка і вона вважається важкою навіть для "східноевропського бидля" роль якого там виконують вихідці з країн колишнього саузу, в україні роблять дешевими робочими руками, адже як відомо - "два салдата із стройбата замєняют екскаватар", а обходяться як солярка до того ж екскаватора, а потреба в купівлі його, включаючи витрати на його купівлю та амортизаційні відрахування відпадає самособою.
    Але повернемось назад, адже почали ми якраз з тієї ж історії, яку народи що себе поважають якщо і фальсифікують то тільки в угоду собі, тільки щоб показати себе в кращому світлі, натомість звинувативши противника, ми ж бо робимо навпаки. Подивіться на ту ж недавню історію сересеру, на історію голодомору, який ледь не весь цивілізований світ намагається визнати злочином проти людства, натомість наші псевдоісторики роблять усе можливе й неможливе щоб доказати безпідставність цих звинувачень. А Друга світова- так ми ж нація яка найбільше постраждала від неї, причому постраждали ми як від гітлеровців так і від руских, сьогодні навіть важко оцінити ті втрати, особливо від комунобільшовиків, адже документи досі заховані в архівах. А тут підкрадується лях, який століттями нищив наш нарід, забороняючи нам говорити і навчатись рідною мовою, забороняючи молитись у своїй церкві, і що ви думаєте робить той лях - звинувачує нас у тому злочині який робив сам по відношенню до нас. Ми ж натомість мовчимо...навіть не зовсім мовчимо, а говоримо про якесь примирення, про те що потрібно бути толерантними і т.д. Невже ми не толерантні, та ми мабуть найтолерантніша нація в світі - нас бють по лівій щоці - ми підставляємо праву, нам плюють у вічі - ми кажемо що дощ паде. Тому я й говорю що в цьому плані мені подобаються євреї, вони чимось нагадують футболістів, яких ледь задівають пальцем  а вони починають корчитись од болі бючись в судомах, натомість один із трьох суддів купується на це симулювання і залишає противника в меншості. Підло - скажете ви, але дієво, так ця нація прожила тисячоліття, так, їх недолюблювали, гнали звідусіль та вкінці кінців вони зуміли заборонити себе нелюбити, видумавши відповідний злочин - не любиш єврея - ласкаво просимо до кутузки. Сьогодні вони де факто керують світом, подивіться навкруги, ви побачите десь єврея з лопатою? - а хер вам, панове, немає такого, бо він піде на роботу до іншого багатого, яких тисячі й мільйони, а той вже натомість дасть достойну роботу для свого соплемінника і так далі, рука руку миє. Схочете ви зайнятись своєю справою ваш соплемінник допоможе вам позикою, порадою, а не так як у нас - зробить все можливе щоб недопустити "піднятись" сусіду. Так ця нація стала найуспішнішою нацією у світі, її представникам належать найбільші корпорації у світі, вони займають ключові пости в урядах різних держав. А ми з вами натомість бидлуємо по фермерських господарствах та будовах ситої Европи, у кращому випадку, у гіршому ж гнемо спину на свого пана, який віддячує нам копійками яких вистачає на чорний гіркий хліб...
       

2 комментария: