четверг, 11 февраля 2016 г.

Матіос проти Семенченка: правд багато, а істини немає





 "Справді, головною військовою прокуратурою в системі Генпрокуратури розслідується кримінальна справа по декільком статтям кримінального кодексу, де перевіряється причетність окремих осіб до вчинення і участі у вчиненні цих злочинів, 146 стаття, 358 стаття, 366, 365, це незаконне позбавлення волі, перевищення службових повноважень, службова підробка, використання підробних документів. Як і всі останні провадження, які розслідуються, ця справа буде доведена до логічного завершення з оголошенням підозр і направлені до суду, який завжди у військовій прокуратурі проходить у відкритому режимі, окрім справи роти "Торнадо", - щось таке сказав сьогодні військовий прокурор України пан Матіос. 

       Прокурор наголосив, що є "сенс показати суспільству справжні лиця тих хто захищав і справжні обличчя не тільки в балаклаві, а справжні лиця їх в конкретних реальних діях". Сам же Семенченко раніше заявляв про те, що проти нього відкрито провадження, яке ведеться втихую, тобто слідчі дії проводяться негласно, щоб зібрати компромат, або сфальшувати його задля тиску на депутата. Ці дії прокуратури народний депутат пов"язує з бажанням скрити всю правду про Іловайськ. 

       Де тут правда а де брехня розібратись важко, адже сторонньому спостерігачу зрозуміло, що брешуть обидві сторони. А той факт, що влаштували показуху із командиром штурмзагону, тільки підтверджує, що прокурори шиють справу білими нитками. Стосовно Семенченка, то вірити у щирість його заяв теж важко, оскільки зрозуміло, що йде боротьба між двома групами з метою монополії на історичну правду, задля використання її в нових передвибоних перегонах. Впевнено можна сказати тільки одне: пани чубляться, значить хлопам будуть чуби тріщати. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий