понедельник, 8 декабря 2014 г.

Ані Лорак - сходження забутої зірки


Останніми днями все частіше й частіше стали лунати заклики до бойкоту концертів Ані лорак, яка виявляється щось там десь там у Москві чи Петербурзі взяла у когось кудась. Безумовно, як показує практика знайомства із такими жінками - всі вони беруть у когось, тільки не всі можуть дати усім, вірніше не у всіх вони й візьмуть. Таке вже життя, що всі беруть, хтось за кіло картошки, хтось за стограмів цукерок, як одна моя знайома, а хтось і так як Каролінка Куйок. Кажуть неначе вона взяла особисто в Пукіна. Ну, що тут скажеш, не кожному таке вдається, і більшість жінок, які беруть у Васі Пупкіна, сантехніка 4-го жеку, я розумію, адже зависть то душить, тільки не можу зрозуміти чоловіків які заздрять Пукіну.
Красива жінка, цього не відбереш, а те що артистка, то вона того й не приховує.
Як відомо, артистів ніколи ніяка влада не чіпала, бо вони були потрібні усім. А цей піар, який ви тут влаштували за власний кошт, їй тільки на руку, оскільки багато є людей які вже давно забули про цю співачку, а тут надибались ви зі своїм піаром, за який Кароліна вам навіть дякую не скаже. Та найбільше мене дратує психологія ватництва, в даному випадку вишиватництва, коли один почне щось на зразок: Пукін хуйло, і тисячі таких же коментують це вунісон повторюючи немов мантру: "Пукін х..ло, сука, х..й", та іншими відповідними термінами. Тепер же зявилась Ані Лорак, і коли хтось один напише її імя, то всі одразу вишиватники знову ж таки вунісон: курва, прастітутка, шльондра, запроданка і т.ін. От пройшло вже скільки днів, а може й тижднів, як почали розкручувати Ані Лорак за допомогою вишиватників, а оригінальності чи креативності поки що жодної - скрізь і всюди ті ж слова. А Ані Лорак від того тільки додаткові гонорари та нагороди від російських каналів...Отака історія красивої недалекої жінки, продюсери якої знайшли дешевий і якісний спосіб реклами. Ви погляньте - достатньо у ФБ кинути ссилку про те що відбудеться концерт Ані Лорак у якомусь клубі, як через день-два розтрублять все це скрізь і всюди, ще й свободівці влаштують флешмоб на підтримку. А завсігдатаї соцмереж зроблять відповідну інформаційну підтримку - і знову численні нагороди від Старшого брата, знову посиплються Залатиє грамафони, Юрмальські патіфони, чи що там іще у них є. От, кажуть, на днях знову зїздила до Маскви, де заспівала з Кабзоном і ще там кимсь, взявши за це звісно ж непогану копійчину, так і не подякувавши вишиватникам за їх чітку позицію, свободівцям за влаштовані флешмоби і перформанси.
Я особисто знаю чимало людей, які до цього інциденту, влаштованою Свободою, так і не знали хто така Ані Лорак і що вона співає, а тепер ці люди зацікавились і послухали пару пісеньок, правда всі вони сказали що гавно і слухати це неможливо, але все ж...А в сусідній Росії ніхто й не здогадувався досі що є така співачка, проте тепер почнеться, її возитимуть наче Саманту Сміт в радянські часи, вона стане своєрідним символом фашискава бєспрєдєла в Україні, а вся Европа знову дивитиметься на нас як на дикунів що забороняють людям співати і вільно проводити час як їм заманеться. Але з другого боку матимуть рацію, оскільки не доросли ми іще до Европи, не готові сприймати ази демократії, не можемо бути достатньо толерантними ні до чужих думок, ні до статевих орієнтирів, ні до світоглядних позицій. Тому, як би ми не розказували що є Европейською нацією, все ж таки тоталітаризм та раша надовго застряли в головах українців...

Комментариев нет:

Отправить комментарий