среда, 22 мая 2013 г.

Гітлер Сталін і дєнь пабєди.

 
Якось так уже історично склалось, що період травень-червень є періодом загострення суперечок між просталінськими і проукраїнськими, антирадянськими силами. Основною причиною цього стало мабуть те, що це період між т.зв. "днем перемоги" і днем нападу нацистів на совітів.
  Найгостріше у таких суперечках, як завжди стоять питання хто краще Сталін чи Гітлер, а також яка з існуючих на той час систем (радянська чи німецька) була кращою для українського народу. Якщо, наприклад, узяти військовий час, то , безумовно, звірства чинені і одною і другою злочинними організаціями (СРСР і Третій Райх) можна списувати на військовий час, на конюнктуру, на непорозуміння та садиські наклонності (вибачійте за русизм) рядових учасників подій, але якщо взяти межі перед війною і після неї, то вимальовується чітка злочинна вертикаль капаесесу, організації яка чинила геноцид і звірські убивства во імя соціальної справделивості, якої так і не добилась за 70 з лишнім років існування.

   Нещодавно мені приходилось бути учасником перепоховання, яке відбувалось якраз 9 травня у селі Хомяківка (поблизу Івано-Франківська), більше шестиста тіл, серед яких тіла жінок і дітей не рідкість. Звірські вбивства і злосні катування яких зазнали ці жінки од НКВСних катів ні в яке порівняння зі звірствами нацистів не йдуть. Не хотілося б скидатись на примітивне етнічне, на зразок того, що все таки "цивілізовані німці" нездатні на дикі звірства на зразок азіатів-росіян, але і в цьому щось є.
   Таких поховань, відомих і невідомих, відритих і неперепохованих а також невіднайдених тисячі, вони оточили наші обласні і районні центри звідусіль, наші поля, городи і сади рясніють костями убитих совітами невинних жертв. Та  якщо взяти до уваги відомі поховання і перепоховання, то злодійства нацистів померкнуть на тлі звірств совітів, навіть якщо стовідсотково вірити у голокост і не вірити у етнічну вибірковість голодоморів. Чому ж тоді, виникає запитання, Гітлер втілення зла і персона нон грата в всьому світі, такий собі глобальний маніяк, а сталін??? та ледь не герой, твою мать??? Чому досі ніхто не влаштував суду на зразок Нюрнберського і не осудив злочини сталінізму, я уже мовчу про військові злочини союзників, які безумовно, не були в таких маштабах, але були. Чому ми з вами не дамо остаточної відповіді щодо подій недалекого минулого, чому одних злочинців повивішували а інші ходять на паради подзвонюючи брязкальцями, які їм дали за звірства чинені проти невинних жертв комунобільшовизму???
   Паради...чи то парад до дня т.зв. побєди...Я от думаю, влаштовують люди парад, на честь дня, який є символом мільйонів жертв - концерти, шоу, гучна і весела музика...Чому радіти??? Хто кого переміг??? Так ні ж, виявляється це радість на кістках мільйонів убієнних во імя дурнуватих ідей, радість за загубленим поколінням початку ХХ століття, відтворення  оргіастичних гулянь озвірілого совкового солдата. Найсмішніше що це дійство називають совки "Дєнь пабєди"??? Якої пабєди, пабєди футбольної команди? Так ні ж, не так, пабєди одного тирана над іншим??? Знову ні, відповідають совки, пабєди савєцкава народа над нємєцкімі захватчікамі...а...так це ми німців пабєділі...а вони про це знають??? бо судячи з того, в яких умовах вони живуть і як наші пабєдітєлі усіма правдами і неправдами намагаються попасти туди, ладні мити туалети і помийки...лиш би впустили!!! Ви нє панємаєтє, кажуть, ми бабєділі фашизм (фашизму взагалі то в нациській німеччині не було, та все ж...), нєчєлавєчіскую ідєалогію. Але "социзм" був такою ж нелюдською ідеологією, який приніс у жертву мавзолейному ідолу не менше людських життів аніж нацизм, навіть більше... навіть у рази...навіть якщо не враховувати що він був співучасником злочину пад назвою Друга Світова.
    Та давайте знову повернімось до питання хто краще Сталін чи Гітлер і спробуймо усвідомити, що так питання ставити неможна, бо не було серед них ні ліпшого ні гіршого, кожен був злочинцем, кожен чинив злочини проти людства, комусь, як от Сталіну вдалося перемогти, убити більше людей, Гітлер же був не настільки вдалим, програв "бойню №5", яка насправді не закінчилась а охолола, причому вона продовжується і по сей день і місце радсоюзу заняла його правонаступниця РФ. Безперечно, питання хто із цих людей був краще, чи яка ідеологія (вірніше система) була кращою - риторичне, але гіпотетично можна припустити, що краще, вірніше безпечніше - гітлер і ко. оскільки уже переможені і осуджені, а совок, все більше і більше розгортає крила та набирає польоту, намагаючись відродитись у МС чи Евразійському союзі. Бо якщо Нациська німеччина уже історія - осуджена, засуджена і померла, то РФ, як правонаступник іншого злочинного режиму досі жива і процвітаюча...злосна, дика і небезпечна як і більшовицька...бійтесь її і опасайтесь бо це реінкарнація сталінізму...

1 комментарий:

  1. Дично меня поражает наповал непонимание совков элементарных вещей. Каждому человеку свойственно стремление к правде, а совок не хочет знать правды. Уже давно общеизвестно, что самым бесчеловечным режимом всех времен и народов был московско-большевистский, который к тому же является патологическим брехуном. Он никогда в своей истории не говорил правды. А поди ж ты, люди по-прежнему повторяют ахинею и бредятину: великая отечественная, старший брат, славянские народы, фашизм, победа...

    ОтветитьУдалить