понедельник, 30 мая 2016 г.

Плотницький зробив нову пропозицію щодо виборів

Глава ЛНР Ігор Плотницький запропонував Україні провести переговори щодо наступних виборів в окупованій маргінальними  проросійськими елементами Луганській області. Він стверджує про те, що не проти провести власне прямі вибори без жодних посередників.
«Ми готові до прямих переговорів з Києвом щодо закону про вибори. Більш того, у нас є конкретні пропозиції, як ці вибори повинні проходити », - зазначив ватажок« ЛНР ».
На думку Плотницького такі вибори зможуть розрядити напругу довкола цих територій.
По словам ватажка бойовиків ЛНР, такі вибори мають відбутись в Луганську і ще ряді міст регіону, таких як Первомайськ,  Стаханов, Краснодон, Кіровськ, перевальськ, Славяносербськ, Красний луч, Ровеньки, Антрацит та Алчевськ.
Сьогодні можна багато дискутувати з приводу доцільності чи недоцільності Мінських угод, і що могло б бути, якби не Мінськ, проте вибори могли б стати своєрідним містком до об'єднання, тимпаче що вже всі адекватні громадяни зрозуміли, що військовими методами проблему не вирішити. Щодо власне ЛНР і її одіозного лідера Плотницького, то слід зазначити, що ЛНР набагато прихильніша до України псевдореспубліка, тому її лідера можна певним чином перетягнути на свій бік, а вже потім пробувати тиснути на т.зв. ДНР, тимпаче що перехід ЛНР на бік України серйозно послабить позиції бойовиків як фізично, зменшивши їх кількість, так і підірве моральний дух. Тому тут дипломатам слід попрацювати серйозно, тимпаче що перший крок вже зроблено Плотніцьким.


Комментариев нет:

Отправить комментарий