четверг, 11 августа 2016 г.

Довкола кримського інциденту. Окупанти оприлюднили ім'я другого підозрюваного

Інцидент у Криму сколихнув світ вчергове, особливо він набув резонансу в Україні, і, як було заплановано дезінформаторами, в Росії. Говорити сьогодні про те, що українська влада влаштовує теракти в Криму як мінімум смішно, адже це навряд чи принесе прибутки нашій псевдовладі. Припускати, що теракти організували якісь нацики-добровольці можна, але я не розумію до чого тут Україна,якщо співпраця з кремлівською адміністрацієюостанніх більш ніж очевидна.

воскресенье, 7 августа 2016 г.

Турецький керманич Ердоган назвав Путіна "моїм другом Володимиром".

Недовго тривала російсько-турецька напряжуха, пляжний сезон в Туреччині зробив свої коректури щодо політики Туреції стосовно Росії. Напередодні Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що розраховує на переговори з російським лідером Володимиром Путіним у Санкт-Петербурзі  і очікує, що вони "відкриють нову сторінку у відносинах двох країн". Риторика антиросійська якось непомітно канула в лету.

суббота, 6 августа 2016 г.

Російські ЗМІ заявляють, що Україна не прийме нового московського посла

29 липня Комітет Держдуми в міждержавних справах на своєму засіданні, зібраному в терміновому порядку, підтримав кандидатуру Михайла Бабича на пост посла РФ в Україні. Днем раніше президент Путін звільнив від цих обов'язків Михайла Зурабова, який провів в Києві сім років. Під час Майдану Кремль відкликав Зурабова для консультацій, а Київ симетрично поступив з послом Володимиром Єльченко. Єльченко незабаром виїхав постпредом України в ООН, а Зурабов - до Мінська, представляти РФ в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі. Потім його і там замінили ...

пятница, 5 августа 2016 г.

Порошенко подякував Індонезії за безвізовий режим та підписав ряд важливих угод із цією острівною державою

Індонезія введе безвізовий режим для громадян України. Цю новину виставив у себе в Твітері Президент України Петро Порошенко.
"Дякую Індонезії за рішення заровадити безвізовий режим для українських громадян. Це сприятиме тіснішим зв'язкам між нашими країнами" - написав Петро Олексійович.

З 1 серпня 2016 року скасовуються виплати по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку

Мінсоцполітики називає цей крок «оптимізація соціального захисту сімей з дітьми». Утім, у Мінсоцполітики намагаються це показати як «оптимізацію соціального захисту сімей з дітьми», мовляв, цю допомогу поєднали з виплатою при народженні дитини.Єдиним виключенням є ті родини, у яких дитина народилася до 30 червня цього року.