среда, 29 июня 2016 г.

Скандально відомий Микита Михалков втік з Росії, побоюючись арешту

Відсутність режисера Микити Михалкова на відкритті Московського міжнародного кінофестивалю (ММКФ) може бути пов'язано з обшуками в Російському авторському товаристві і затриманням його керівника Сергія Федотова. Про це «URA.Ru» сьогодні повідомило джерело в ММКФ.

пятница, 24 июня 2016 г.

Марш комуністів з хоругвами і портретами убієнного царя повеселив киян

Напередодні, а саме  в середу, 22 червня, в парку Вічної Слави Києва пройшла хода присвячена 75-й річниці нападу Третього Рейху на СРСР під час Другої світової війни.

четверг, 23 июня 2016 г.

Держсекретар Ватикану назвав націоналізм плодом комплексу неповноцінності

Під час офіційного візиту в Україну Державний секретар Ватикану кардинал П'єтро Паролін попередив про небезпеку "радикального націоналізму" в церкві на шляху євроінтеграції України.
Тему націоналізму кардинал підняв на двох зустрічах, що відбулися у Львові: на зустрічі з греко-католицькими та римо-католицькими семінаристами та духовенством.

понедельник, 20 июня 2016 г.

Генпрокуратура прийшла з обшуком до лідера радикалів Ляшка, помилившись адресою. Шоу продовжується

Чергове шоу показала наша нова влада, яка вкотре трясе радикалів ради калу. Думаю ніхто іще не забув шоу зі спецефектами, яке влаштували за допомогою Мосійчука. Все це неабияк повеселило публіку і відволікло погляди мас від зубожілого стану та війни.

пятница, 17 июня 2016 г.

Влада ДНР відправляє "нечемних" поліцаїв на "передову"

Я ніколи не був і не буду прихильником військового вирішення будь-яких конфліктів ні всередині держави, ні між двома суб'єктами державного типу. Як би там не було, а більшість т.зв. держав, на жаль, досі тримаються на насильстві і примусі, хоч мали б виконувати зовсім іншу суспільну роль, але це вже не зовсім наша тематика, вірніше тематика то наша, але не має жодного стосунку до нашої розмови.

четверг, 16 июня 2016 г.

Голодні бунти у Венесуелі, що далі, або коли ми?

У Венесуелі вирують пристрасті, люди не хочуть терпіти владу, яка призвела до голоду, але це призводить до численних смертей і розрухи. Венесуельські сили безпеки заарештували щонайменше 400 осіб після серії  грабежів і заворушень. Люди грабують магазини і виносять звідти продукти харчування, ссилаючись на те, що їм нічого їсти.

четверг, 9 июня 2016 г.

Меркель допускає зняття санкцій з Росії, а конфлікт на Сході називає громадянською війною

Меркель вимагає негайно покласти кінець санкціям ЄС проти Россії, якщо уряд у Москві виконає свої угоди підписані в Мінську стосовно сходу України. "Я впевнена, що Росія тісно наближається, крок за кроком до європейської економічної зони, і ми всі разом потроху наближаємось до вільної економічної зони від Владивостока до Лісабона, підкреслила Меркель.

среда, 8 июня 2016 г.

Нова влада готує податковий зашморг

Підвищення тарифів Гройсману і Порошенко виявилося недостатньо, наглість нової влади переходить усі допустимі межі. Сьогодні Кабмін схвалив Основні напрями бюджетної політики на 2017 рік, де окрім звичайних казок про наповнення бюджету та його виконання міститься вибухонебезпечна суміш.
Мова йде і про добровільне декларування, і про впровадження непрямих методів контролю доходів і витрат фізосіб, про що говоритьзаконопроект №4713.
Україна сьогодні сльно обмежена в своїй боротьбі проти загарбника.  Про це, в ексклюзивному інтерв'ю «Фраза» заявив лідер партії «Братство», політичний і громадський діяч Дмитро Корчинський.

«Наприклад, ми навіть не можемо зважитися штурмувати Горлівку, тому що там нібито є якісь мирні жителі, які постраждають. Крім того, ми залежимо від своїх західних союзників і боїмося Росію, тому в української держави зв'язані руки в проведенні бойових дій.

Офіційні Нідерланди заперечили, що хочуть змінити пункти в Угоді про асоціацію України з ЄС

Інформація про те, що Нідерланди вимагатимуть перегляду угоди про асоціацію України з ЄС виявилась фейковою. Уряд Нідерландів спростував інформацію про те, що нібито хоче змінити деякі пункти Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це заявило посольство Нідерландів в Україні, передає БізнесЦензор з посиланням на Європейську правду.

ООН розкритикувала українські добробати і закликала до негайної їх ліквідації

Організація об'єднаних націй опублікувала доповідь Спеціального доповідача з питання про позасудові страти, в якому, крім іншого, міститься різка критика українських добровольчих батальйонів.
Звіт складено за підсумками візиту цього чиновника в Україну ще минулої осені – він був тут 8 – 18 вересня. Ім'я чиновника в документі не називається.
Сам звіт опублікувли іще місяць тому, проте представництво ООН розіслало його ЗМІ лише сьогодні.

Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен не радить Порошенку намагатись негайно повернути Крим

Останнім часом все більше з уст західних чиновників чутна проросійська, або поміркована проросійська риторика. Якщо від посла Німеччини в Росії почути двояке трактування було не так уже й дивним, то меседж від екс генсека НАТО і сьогоднішнього радника Президента України в одній особі чути нижченаведені слова дивно, хоч у них і є певне раціо. Думка радника, звісно, не є офіційною думкою ні НАТО ні Заходу загалом, але неважко здогадатись, що вона певним чином показує настрої західного політикуму.

вторник, 7 июня 2016 г.

Пинзеник порівняв зарплати українських і европейських суддів

Як би там не було, але поки надійно працює догма Пукіннападе, доти задумуватись владі про рейтинги не слід, та й популістські кроки здійснювати теж, саме тому наша влада (не конкретні особи а вся загалом, починаючи од Першого, і закінчуючи головою найзабиченішої РДА) тихо і впевнено рулить та набиває власні кишені вічнозеленими папірцями ФРС. Нещодавно в нас запущена була для обговорення тема збільшення зарплат суддям. Адже вони, на думку нашої влади, отримують надто малу зарплату,  щоб не казнокрадити і не приймати участь в корупційних справах.

В Криму продовжує зростати "антикримськотатарська істерія", - Рефат Чубаров

Окупаційна влада Криму продовжує заохочувати антикримськотатарську істерію, внаслідок чого ксенофобські випади проти кримських татар стають масовими. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров. Звісно, такі випади і в часи України були, проте вони не носили загрозливого чи масового характеру, оскільки не підтримувались негласно державною владою.

На думку Парубія Пукін намагається дестабілізувати Верховну раду

Чергова маячня від пана Парубія знову попахує параноєю, правда цілком можливо, що це така фішка, щось на кшталт бургомістра із фільму Захарова "Убити дракона", який "болєн всємі нєрвнимі і псіхічєскімі заболєваніямі". Так чи інакше, напередодні в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV голова ВРУ, заявив, що президент РФ добивається дострокових парламентських виборів в Україні, а Росія намагається розхитати ситуацію в Україні, зокрема, через дестабілізацію Верховної Ради і, як наслідок, проведення дострокових виборів і припинення реформ.

понедельник, 6 июня 2016 г.

В Україні відмінили допомогу по догляду за дитиною до 3-х років. Обкрадання чи тихий геноцид?

За останні роки демографічна криза в нашій державі досягла небувалих розмірів, населення зменшується такими темпами, що через пару років кормити пенсіонерів буде нічим і нікому. Якщо це помножити на кількість офшорменів, які втихую перекачують матеріальні блага в панамські канали, то перспектив у тої території, яку іще називають поки Україною, практично не залишилось.

Не будемо ніколи ми братами, або кому вигідна ненависть між Україною й Росією

Згідно з останніми даними опитування «Левада-центр», в травні 47% росіян заявили, що ненавидять Україну. Єдиною країною, яка обійшла Україну в цьому рейтингу є США - 72% «ненавидять». Третє місце в рейтингу займає Туреччина - 30%. Як вдалося перетворити Україну з друзів в один з головних об'єктів ненависті, «Апострофу» пояснив російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський.

воскресенье, 5 июня 2016 г.

Професор Олександр Мотиль пропонує новий варіант для України щодо Донбасу

Професор Ратгерського університету, фахівець з України Олександр Мотиль висловив цікаве припущення стосовно вирішення конфлікту на Сході України. На його думку наша держава може піти на абсолютно несподіваний крок для Путіна - залишити Донбас на утриманні Росії.