четверг, 30 июля 2015 г.

Як Чуркін з Леніном спав, або особливості радянської педофілії, Радбезу і ООН.

   
Учора довелось бачити засідання Радбезу ООН із приводу того саломьота, який рухнув в степах Донбасу. Ну що говорити з приводу того чого і як він бабахнув, думаю вже всі зрозуміли, що за тим стоїть офігєвша Москва і дебільні сепари, які пальнули в нього, сплутавши з транспортним літаком ЗСУ. Та тема насправді вже настільки об'їжджена і обсмоктана, що далі нема про що і що, тому в сьогоднішній розмові хочеться більше торкнутись навколоінцидентних перепетій, а може навіть дуже віддалених. Давайте поговоримо про радянський кінематограф, вірніше про елементи педофілії у ньому...тільки трохи згодом.

Мобілізація чи дебілізація? Розмова з приводу поста Авакова.


Сьогодні побачив в одному з новинних ресірсів одкровення пана Авакова з приводу мобілізації. Добре шо нарішті дойшло, хоч тисячі загиблих уже позаду...і 90 відсотків з них то через непрофесійність і недопідготовленість. Та мені цікаво інше - чому у нас ловили людей на вулицях, якщо за роки незалежності через контрактну службу в ЗСУ пройшли, мабуть, сотні тисяч людей, враховуючи тих які сьогодні служать за контрактом. Чому не кличуть пенсіонерів-військовиків, ментів, СБУшників, чому професіоналів не залучали, а використовували гарматне мясо? Навіщо була ця кров? Щоб показати нереальні масштаби бойових дій? Та втрати у війні в Іраку, яка тривала 8 років були меншими, хоч там протистояли майже півмільйонній армії. Всі ці втрати є наслідком того, що в криваве місиво відправляли людей, які не мали жодного відношення до військової справи.

среда, 8 июля 2015 г.

Ленін на броньовику, Єльцин на танку, Порошенко на тракторі, або як гартувались революційні лідери.

   
Згадую наш останній Майдан. Сьогодні вже без того захвату і ейфорії, без зайвого епатажу і ідеологічної мішури, без сліз за невинно убієнними жертвами, яких принесли наші вожді богу революції і хаосу. У той час був також охмурьонним і вірив що будуть зміни, може й не на краще, але буде таки інакше, що ми щось робимо потрібне (я і наша маладая каманда) і цінне, що воюємо проти режиму і т.ін. Ну, якщо виключно дивитись на мене і таких як я, то ми справді вірили, справді боролись, хто як міг, проти режиму, за якісь далекі нам ідеали добра справедливості, а головне свободи, але, як виявилось - за что баролісь...І не про сам майдан сьогодні хочеться поговорити, а про довколамайданні технології, бо якщо у час буремних подій без емоцій сприймати адекватно події  було важко, то сьогодні момент за моментом можна все проаналізувати на холодну голову.

воскресенье, 5 июля 2015 г.

Російський ФСБшник Олег Недава - народний депутат від Блоку Петра Порошенка...

     Цікаво, а з ким ми воюємо, вірніше проти кого? ? ? Ця дивна пропаганда уже так засмітила мізки простому обивателю, що більшість уже не може мислити адекватно поза межами кліше свій-чужий, бандерівець-деенерівець. Хоч адекватні люди й не мислять такими категоріями, все ж вберегтись від цього бурхливого потоку ненависті і агресії практично неможливо. Найжахливіше те, що війну пропагують і розкручують наші можновладці, яких ми самі собі вибрали на свою голову, чи задницю, не знаю. Але насправді між собою вони не ворогують, вони зустрічаються, спілкуються сучасними засобами зв'язку, торгують між собою, підписують якісь договори, розмовляючи про нас і нашу долю за закритими дверима. Отже, війна є звичайним договорняком, де втрачають життя чи здоров'я тисячі і тисячі простих охмурьонних або насильно мобілізованих громадян різних держав. Найгірше тут те, що кожен із них переконаний, що бореться зі всесвітнім злом, та насправді тільки йому служить. Та хіба можна щось вдіяти, хіба можна  боротись із цією гідрою? Практично неможливо, оскільки вірус так засів у головах людей, що вони вірять у істинність цієї ахінеї та готові стріляти в противників своїх рабовласників самі не відаючи чому.

     Більшого абсуррду годі собі й уявити, адже де факто два протиборчих табори боряться поміж собою, заподіюючи один-одному смерть і каліцтво тільки заради того, щоб заставити інших (у даному випадку ситуативних ворогів) поклонятись їхній ідеї та служити їх рабовласнику, хоч самі то не дуже раді цьому. Сьогоднішня ситуація не вкладається в голові, бо ті люди, які іще недавно разом уболівали за нашу збірну на ЧЕ 2012, чи трохи давніше на ЧС, Олімпіаді і т.п. ,  терер готові стріляти один у одного, причому адекватно ніхто з воюючих не може пояснити чому, хоч і кожен з них переконаний, що має рацію і робить святу справу...

     Істинно кажу вам, що ворог ваш не за лінією фронту, не той хто стріляє у вас, бо там в окопах такі ж охмурьонні пропагандою люди. Ваш істинний ворог засів у ваших же владних кабінетах, саме він привів вас на цю війну, він вам віддає накази стріляти в собіподібних во ім'я якихось напівбрєдових ідей. Та поки ви сидите в окопі, ворог загарбує ваші землі, відбирає ваших жінок, вашу худобу, і то справжню а не міфічну, за яку ніби ви там боретесь. Жодному із ватників Лугандонії, які буцімто боряться за Расєю, не дадуть і клаптика тої Расєї, хіба 2х1 десь на кладовищі, та й то не всім, багатьох поховають там же, як прокажену худобу, загорнувши в одній ямі бульдозером. Для простого хлопа немає причин воювати, бо він немає нічого сьогодні, не отримає нічого й на випадок перемоги.

      Згадаймо наших дідів, які полягли у другу світову, причому полягли за невість що, за ідеї, кожна із яких виявилась згубницькою і людиноненависницькою. Такою де-факто є кожна ідея, яка закликає до насильства, тільки добро і любов є вічними цінностями, зло і ненависть же їх антиподи. За допомогою зла не можна чинити добро, бо коли б'ють по лівій щоці, слід підставляти праву, чи навпаки, бо якщо злом відповідати на зло - це не призведе до торжества добра, а до подвоєння зла. Хочеш множити життя, то слід творити добро - народжувати а не убивати, любити, а не ненавидіти. Ми кожен день отримуємо з мережі чи ТВ факти, які підтверджують те, що нас надули, але чомусь ця ейфорія не попускає. Щодень бачимо все нові і нові факти співпраці наших владарів із такими ж у ворожому таборі, але не робимо висновків, і ось іще одна така катавасія, яка підтверджує змову правлячих кіл наших держав...