пятница, 31 октября 2014 г.

Незвичайний читач, або де знаходиться слово ху.. .

       
Найбільше у світі я не люблю снобів, цих пихатих мудаків із претензією на аристократизм і гіперетизм, та й узагалі, до етики у мене ставлення неоднозначне. З одного боку я розумію, що слово х..й є нецензурним, а з другого, я не розумію чому не можна його говорити у певній компанії, де зібрались люди відповідного віку, і мали б напевне знати та неодноразово чути це слово. І взагалі, це ж одне з найуживаніших слів, яке за частотністю вживання може легко посперечатись із такими словами як "мама", прости господи.

вторник, 21 октября 2014 г.

Лялька для некрофіла

   
Нещодавно дізнався, що ляльки для секасу стали куди кращими та якіснішими в плані схожості на оригінал, кажуть скоро будуть такі гумотьоли, що чоловіки раз і назавжди позабудуть про слабшу половину. По-прерше така жінка не вимагатиме шубки за банальний трах, її не потрібно буде вмовляти, у неї ніколи не болітиме голова, не скаржитиметься на відсутність настрою чи ще чогоось. Це ж як просто і чудово складатиметься вільний від роботи час - не потрібно буде ходити довгими холодними вечорами в пошуках чергової феміни, не потрібно буде тратити свій час на відвідини дурнуватих закладів на кшталт клубів, дискобарів чи ресторанів (я вже мовчу про очевидний економічний ефект). Ну не життя а казка, а з повіями як все налагодиться га?

четверг, 2 октября 2014 г.

Бийте бюлетнем ненависних політиків

От учора в Одесі відлупцювали Шуфрича. Воно то може й добре, бо бігме заслужив урод, але з другого боку - невже це наш метод? Невже це відповідає принципу мирної революції про яку так говорили на Майдані? І хоч Майдан, на жаль, мирним троху не получивсі, все ж таки принципи задекларовані там ніхто не відмінєв. А тепер давайте за порєдком, бо по-перше методи тітушок то зовсім не те за що помирали на Майдані, а по-друге такий казус у всіх без виключення країнах Евроунії викличе доволі неоднозначну реакцію, я б сам, побачивши що в союз із нами рветься країна де пиздять депутатів, був би проти того щоб таку державу прийняли в такий